Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Compania TOPEX prezenta la Conferinta Regionala Broadband Bucuresti

TOPEX şi-a anunţat prezenţa la Conferinţa Regională Broadband pentru Europa Centrală şi de Est, un eveniment organizat de Imperial Communication, numit “Creating Technological Innovations” şi desfăşurat pe data de 29  noiembrie la hotel Intercontinental, Bucureşti.

Conferinţa Imperial Communication a furnizat participanţilor cunoştinţele necesare pentru a-şi dezvolta afacerile în industria telecomunicaţiilor. Competitorii şi-au conturat strategiile, punctele forte pe care se dezvoltă serviciile şi oportunităţile care pot asigura un beneficiu companiei. Acest eveniment broadband regional a reunit oratori de nivel înalt, prezenţi în sesiuni interactive, care au furnizat audienţei cele mai noi strategii pentru domeniul telecomunicaţiilor şi cunoştinţe despre vânzări, VoIP, broadband şi administrarea serviciilor.

Din partea companiei TOPEX, Radu Balaci, Business Development Manager, a susţinut o prezentare numită “Arhitectura NGN şi IMS pentru reţele VoBB” şi a informat participanţii despre provocările tehnologiei VoIP şi necesitatea pentru banda largă.
Standardizarea, beneficiile, provocările si implementările bazate pe tehnologia VoBB, produsele TOPEX VoBB NGN/IMS şi aplicaţiile acestora precum şi soluţiile pentru companii, au fost câteva dintre subiectele abordate în prezentarea TOPEX.

’Imperial Communications ne-a oferit oportunitatea de a fi expozanţi la acest eveniment alături de prezentatori şi participanţi importanţi din companii precum Ixia, Romtelecom sau Avocent. Am avut şansa de a cunoaşte ultimele produse şi servicii din domeniu şi de a beneficia de natura complexă a conferinţei obţinând astfel noi perspective din industrii externe faţă de a noastră.” a declarat Constantin Dumitrescu, Directorul de Vânzări şi Marketing al firmei TOPEX.

Conferinţa Regională Broadband pentru Europa Centrala şi de Est a prezentat cele mai importante tehnologii ale viitorului iar participanţii au discutat teme legate de dezvoltarea afacerilor în domeniul telecomunicaţiilor.

Bucuresti, 5.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *