free download 78 travel guides written by experts

Compania TOPEX marcheaza noi realizari

35 soluţii multiSwitch vândute pe piaţa internaţională

TOPEX, compania europeană de telecomunicaţii, sărbătoreşte doi ani de la lansarea oficială a echipamentului Softswitch pe piaţa locală şi internatională. În cele 24 de luni ce au trecut, companii din şapte ţări au început să utilizeze TOPEX multiSwitch astfel încât în prezent, 35 astfel de soluţii funcţionează pe piaţa de telecomunicaţii.
TOPEX multiSwitch, soluţie Softswitch Clasă 4 & Clasă 5 pentru operatorii care realizează gestiunea apelurilor, servicii şi multiple tipuri de semnalizare, a beneficiat de o lansare de succes în timpul evenimentului CeBIT Hanovra 2006. Soluţia a fost premiată de două ori de Technology Marketing Corporation (TMC), primind Premiul Pentru Produsul Anului 2006 şi premiul de excelenţă INTERNET TELEPHONY Excellence Award 2007.

În decursul acestei perioade de doi ani de când a fost lansată soluţia, TOPEX a investit foarte mult în dezvoltarea tehnică şi în extinderea ariei geografice pentru vânzarea produselor sale. Astfel, dacă în anul 2006 majoritatea soluţiilor au fost vândute în UK, în anul 2007 zona unde aceste soluţii au fost cele mai căutate a fost România, acest an înregistrând o creştere cu 15% faţă de anul precedent. Cele 35 de soluţii au fost vândute în şapte ţări, fiind perfect scalabile începând cu sute ajungând până la sute de mii de utilizatori.

TOPEX multiSwitch este situat în centrul arhitecturii TOPEX Next Generation Networks şi este o soluţie flexibilă, destinată companiilor mici şi mijlocii ce intenţionează să ofere servicii de voce clienţilor săi după modelul "pay as you grow". Produsul este perfect pentru aplicaţii NGN: aplicaţii de voce pentru ISP-işti, aplicaţii de voce pentru CaTV-işti sau servicii Triple Play; servicii telecom de Clasă 4 şi Clasă 5 peste o infrastructură IP. Platforma sa reuneşte cea mai extinsă gamă de protocoale de semnalizare din clasa sa, integrând un sistem inteligent de control al apelurilor prin stabilirea, menţinerea şi finalizarea apelurilor vocale. Serveşte ca interfaţă atât pentru platforma de servicii cât şi pentru cea de aplicaţii.
“Suntem încântaţi că operatorii şi-au concentrat atenţia asupra soluţiei noastre pentru a livra servicii telecom noi şi îmbunătăţite, după numai doi ani de prezenţă pe piaţă a acestui produs.”, a declarat Dl. Constantin Dumitrescu, Director de Marketing şi Vânzări în cadrul companiei TOPEX. “Compania TOPEX oferă de asemenea Media Gateway-uri, Gateway-uri de Semnalizare şi Radio Gateway-uri care completează şi îmbunătăţesc soluţia NGN şi suntem încrezători ca tehnologia noastră va contribui la dezvoltarea afacerilor viitoare.”,  a adăugat Dl. Dumitrescu.

Începând cu 13 soluţii vândute în anul 2006, compania a reuşit să atingă cifra de 35 de produse multiSwitch vândute până în prezent unor companii internaţionale şi se aşteaptă ca până la sfârşitul anului să inregistreze o creştere cu 40% pentru vânzarea acestor echipamente.

Bucuresti, 25.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *