free download 78 travel guides written by experts

Compania SIVECO Romania a fost desemnata Campion National in cadrul European Business Awards

In faza urmatoare a competitiei, compania concureaza pentru prestigiosul titlu Ruban d’Honneur

SIVECO Romania va reprezenta Romania in urmatoarea etapa a competitiei European Business Awards 2013 (www.businessawardseurope.com), in calitate de Campion National. Compania concureaza pentru prestigiosul premiu Ruban d’Honneur la categoria „expansiune internationala” fiind in competitie directa cu campionii nationali din cele 28 de tari participante.

"Suntem foarte onorati ca reprezentam Romania la European Business Awards, cu atat mai mult cu cat am fost selectati campioni nationali in ultimii 4 ani. Fireste, speram sa ne adjudecam din nou ravnitul Ruban d’Honneur, la categoria “expansiune internationala”. Suntem bucurosi ca putem sa demonstram o data in plus valoarea echipei SIVECO, echipa care s-a impus in ultimii 20 de ani ca lider pe piata nationala si un nume recunoscut in peste 34 de tari de pe patru continente", declara Irina Socol, Presedinte si Director General, SIVECO Romania.

Competitia European Business Awards foloseste un sistem de selectie extrem de exigent. In prima faza sunt desemnati campionii nationali. Ulterior, un juriu prestigios, format din lideri de afaceri, reprezentanti ai mediului academic si jurnalisti, decide pana in aprilie 2013 care sunt companiile de top care merita Ruban d’Honneur.

„In acest an, elementul nou introdus competitiei, acela de sustinere video a aplicatiilor inscrise, a permis juriului nostru de experți sa inteleaga mai bine strategiile de afaceri ale tuturor finalistilor. Acesta este motivul pentru care competitia a fost si mai stransa, in comparatie cu ceilalti ani." declara Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

Pentru mai multe informatii cu privire la European Business Awards, va rugam sa vizitati www.businessawardseurope.com.

SIVECO Romania este un nume recunoscut la nivel global, datorita implementarii cu succes a numeroase proiecte complexe de informatizare in 22 de tari din Uniunea Europeana, spatiul CIS, Orientul Apropiat si Mijlociu si Africa.

Bucuresti, 01.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *