free download 78 travel guides written by experts

Compania romaneasca PRO SYS, un nou cont de PR al Headline

Agenţia de marketing şi PR Headline a fost aleasă de PRO SYS, producătorul şi integratorul local de soluţii IT, pentru dezvoltarea strategiei de comunicare şi relaţii publice. Contractul a fost semnat în luna ianuarie, iar colaborarea a demarat la începutul lunii februarie.

„Am ales Headline datorită modului de lucru personalizat, profesionalismului şi expertizei echipei în domeniul PR. Analiza detaliată a situaţiei actuale şi stabilirea unor obiective clare şi măsurabile au fost elemente care au condus la stabilirea unei colaborări cu Headline. Exigenţa privind calitatea produselor şi serviciilor PRO SYS necesită un profesionist în promovarea acestora. Acesta este Headline”, a declarat Petrică Bărbieru, General Manager PRO SYS.

PRO SYS și-a început activitatea în anul 1995, încă de la început reuşind să încheie un parteneriat cu Intel şi obţinând titlul "Intel Product Integrator". Anul 2005 a adus companiei locul I în cadrul Topului Naţional al Firmelor, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, în domeniul "Industria de mijloace ale tehnicii de calcul şi de birou". Din ianuarie 2007, PRO SYS este partener unic LANDesk® în România, iar în 2008 devine Intel Channel Partner – Premier Member.

Agenţia Headline adaugă noul cont PRO SYS în portofoliul său de clienţi din domeniul IT. Din punctul de vedere al PR-ului în zona IT, Headline este unul dintre liderii de piaţă, ca număr de clienţi specializaţi pe acest domeniu şi ca realizări.

Despre Headline

Headline și-a început activitatea în anul 2001 şi s-a dezvoltat considerabil în cei opt ani de activitate, adunând în portofoliul său atît clienţi interni, cît şi externi. Pe plan intern, Headline are clienţi din domeniul IT (Microsoft, GIGABYTE, Symantec, Autodesk, Siemens, I.R.I.S., PRO SYS), medical (Centrul Medical Med-As, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate sau Dent Estet) sau cultural (Teatrul Naţional de Operetă). Pe plan extern, lucrează cu Symantec, mai exact cu departamentul de PR al Europei de Est, şi cu Autodesk, prin reţeaua europeană de Bond PR, căreia îi este afiliată.

Bucuresti, 09.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *