free download 78 travel guides written by experts

Compania romana CoSoSys, finalista la Hot Companies Awards 2009

organizat de Network Products Guide

Si anul acesta, CoSoSys este singura companie din Europa de Est cu şanse reale de a câştiga în cadrul ceremoniei Hot Companies Gala Award din martie 2009, desfăşurată în San Francisco, California.

CoSoSys, producătorul celor mai inovatoare şi eficiente aplicaţii pentru dispozitivele de stocare portabile şi soluţii pentru securitatea datelor, a fost anunţat drept finalist al Hot Companies 2009 Awards de către Network Products Guide, furnizor de top de analize şi cercetări pe piaţa IT&C, cu sediul în Silicon Valley. Compania CoSoSys a fost selectată după o analiză amănunţită a industriei globale privind producătorii IT, care a inclus companii mari, companii de talie mijlocie, dar şi firme nou intrate pe piaţă, din întreaga lume.

CoSoSys a ajuns în ultima etapă a concursului pe baza criteriului de selecţie a celor „4P” – şi anume Produse, Persoane, Performaţă şi Potenţial. Analiza pentru mult doritul premiu Hot Companies 2009 cuprinde companii din toate domeniile IT, incluzând securitatea, wireless-ul, stocarea, reţelistica, aplicaţiile software şi telecomunicaţiile.

„Suntem foarte mândri că am fost nominalizaţi, pentru a doua oară, drept finalişti. Considerăm această realizare extraordinară o recompensă binemeritată pentru eforturile neîntrerupte ale întregii echipe CoSoSys şi determinarea acesteia în a-i face pe oameni să conştientizeze pericolele reprezentate de scurgerile de date şi de a-i educa şi a le sprijini eforturile în ceea ce priveşte prevenirea acestora”, a declarat Roman Foeckl, Director General al CoSoSys.

Compania română furnizoare de soluţii de securitate CoSoSys a adoptat misiunea de a proteja reţelele de calculatoare împotriva scurgerilor de date şi a tuturor celorlalte ameninţări generate de utilizarea dispozitivelor de stocare mobile în mediul de lucru actual, oferindu-le în acelaşi timp utilizatorilor tot mai dinamici posibilitatea de a-şi păstra în siguranţă datele personale şi cele legate de muncă.

„Companiile nu reuşesc să monitorizeze şi să reglementeze proactiv utilizarea dispozitivelor de stocare portabile, riscând astfel pierderi sau scurgeri de date, precum şi furtul acestora. A devenit tot mai importantă educarea angajaţilor în ceea ce priveşte riscurile de pierdere sau scurgere a datelor implicate de utilizarea acestor dispozitive, făcând absolut necesară utilizarea aplicaţiilor de control şi prevenire”, a explicat d-nul Foeckl.

Endpoint Protector 2008, cea mai populară soluţie de securitate a companiei CoSoSys, foloseşte tehnologia de ultimă oră DLP (Data Loss Prevention), combinată cu flexibilitatea unei console de gestiune web, dezvoltată pentru a reduce costul total şi pentru a diminua semnificativ timpul de implementare şi riscul scurgerii datelor.

Procesul de evaluare „Hot Companies” implică examinarea candidaţilor prin prisma spiritului antreprenorial, remarcând directorii cu experienţă relevantă, cu o deplină înţelegere a segmentului de piaţă IT unde activează în mod curent şi care plănuiesc să ramână activi, produsele şi soluţiile poziţionate astfel încât să profite de oportunităţile pieţelor în curs de dezvoltare, modele bine dezvoltate de creştere a profitului şi strategii eficiente de dezvoltare. Câştigătorii vor fi anunţaţi şi premiaţi în cadrul “World Executive Alliance Summit” din San Francisco, California, USA, desfăşurat în perioada 26-27 martie 2009.

Bucuresti, 10.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *