Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Compania real,- Hypermarket Romania a fost certificata ISO 22000:2005

Sistemul de management al securitatii produselor alimentare implementat in reteaua real,- Hypermarket Romania a fost auditat si certificat de catre Organismul de Certificare SGS, indeplinind cerintele standardului ISO 22000:2005. Certificatul a fost obtinut pentru o perioada de trei ani si este valabil pentru toate cele 25 de hipermarketuri real,- deschise in Romania pana la sfarsitul anului 2010.

Certificarea ISO 22000:2005 ofera un cadru de cerinte armonizate la nivel international si presupune respectarea normelor HACCP referitoare la siguranta alimentului, trasabilitate si asigurarea monitorizarii fluxului de produse din momentul receptionarii pana dupa vanzare, precum si corectarea parametrilor proceselor care ies din limitele admise si pot afecta siguranta produsului. Astfel, orice posibil risc la adresa sigurantei alimentare este eliminat sau redus la cel mai scazut nivel.

In urma procedurii de certificare ISO 22000:2005, real,- Hypermarket Romania devine prima retea de hipermarketuri din Romania certificata pentru desfasurarea tuturor activitatilor de:
·    comercializare a produselor alimentare proaspete (carne, peste, legume si fructe, lactate) si a produselor congelate;
·    transare si procesare a carnii refrigerate pentru obtinerea de produse de carne proaspata sau afumata (carne tocata, pasta pentru mici, carnati proaspeti, rulade de carne, produse de carne afumata);
·    procesare primara a pestelui proaspat (eviscerare, filetare, portionare);
·    obtinere de produse de gastronomie, brutarie, cofetarie si patiserie.

„Prin obtinerea certificatului ISO 22000:2005 pentru desfasurarea tuturor acestor activitati, real,- Hypermarket Romania stabileste un nou standard pe piata romaneasca de profil. Astfel, ne dovedim din nou interesul deosebit pe care il acordam consolidarii principiilor de lucru privind respectarea celor mai inalte standarde calitative si alinierii la tendintele internationale in domeniul managementului sigurantei alimentare. Asa cum am facut-o si pana acum, principala noastra preocupare ramane oferirea celor mai bune produse si servicii pentru clientii nostri, nu doar din perspectiva calitatii superioare a produselor comercializate, ci si in ceea ce priveste grija sporita pentru siguranta alimentara, fiind pe deplin constienti de responsabilitatea pe care o avem, in calitatea noastra de comercianti”, spune Thierry Guillon-Verne, Director Cumparari Produse Alimentare,  real,- Hypermarket Romania.

Bucuresti, 07.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *