Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Compania Passe Partout- Dan Puric va invita la teatru

“DON QUIJOTE”, din nou pe scena TNB

Vineri, 23 noiembrie, ora 20.00 “DON QUIJOTE” –spectacolul se joacă la TNB, pentru prima dată în această stagiune. Premiera spectacolului a avut loc pe data de 25 aprilie 2005, chiar în ziua Sfântului Gheorghe și ziua de naștere a lui Miguel de Cervantes. Spectacolul realizat de Dan Puric a luat naștere în urma propunerii Institutului Cervantes de la București de a celebra memoria marelui autor spaniol pe scena Teatrului Național din București. Dan Puric participă la acest spectacol în triplă ipostază: scenarist, regizor și interpret al personajului central. Don Quijote este însoțit de credinciosul său prieten, Sancho Panza interpretat de Constantin Dinulescu și mânat de dragostea pentru Dulcineea din Toboso, interpretată de Ileana Olteanu. În 2006, cu ocazia intrării României în UE, spectacolul Don Quijote este prezentat pe cele mai importante scene europene: Russiches Haus, Berlin; Cadogan Hall, Londra; Espace de Pierre Cardin, Paris; Bozar Salle M, Bruxelles, Teatro Alcazar, Madrid; Teatro Cervantes, Alcala de Henares, Akzent Theater, Viena.

Zilele Băncii Naționale a României celebrate în cadrul Bancii Europene, în 2009, au fost prilejul cu care „Don Quijote” a fost prezentat în fața publicului german pe scena Operei Naționale din Frankfurt.Anul trecut Don Quijote s-a jucat in fata delegatiei NATO la Bucuresti.

LA TEATRUL DE PE LIPSCANI 53(Sala Rapsodia)

Sambată, 24 noiembrie, orele 19.00”RENCONTRES”

Un spectacol realizat de Dragos Huluba si Violeta Totir, actori ai Companiei de Teatru Passe-Partout Dan Puric din Bucuresti.

Spectacolul “Rencontres” (“Intalniri”) este o provocare a celor doi actori adresata propriilor performante din spectacolele lor anterioare, in regia lui Dan Puric: “Costumele”,”Made in Romania”,”Hic sunt Leones”, cu care au participat la numeroase festivaluri internationale din Germania, Franta, Elvetia, Grecia, Polonia, Ungaria, Croatia, China…

Arta lor fara cuvant se bazeaza pe sinteza unor diferite mijloace de expresie scenica: pantomima, dans, step, teatru, gest, o impletire de muzica si lumini. Spectacolul vizual de dans si pantomima este un carusel de povesti plin de sensibilitate, umor inteligent si rafinat, spirit si emotie. Limbajul este universal, fara cuvinte, propunand un alt nivel de comunicare, de la suflet la suflet.

Duminica 25 noiembrie “Noi”, un spectacol complex care reuneste trupa noua si trupa veche, actori din toate generatiile pe care i-a instruit Dan Puric. Dans, pantomima, cantec, vorbe cu talc, o poveste despre cum e perceputa lumea prin “geamul” mass media. care traim. Spectacolul i-a fost dedicat lui Dan Puric la aniversarea a 50 de ani.

Va asteptam si va multumim ca veniti la noi, la Teatrul de pe Lipscani si in aceasta stagiune.

Bucuresti, 20.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *