free download 78 travel guides written by experts

Compania Germanwings anunta o noua destinatie: Jerez de la Frontera

Compania aeriană Germanwings anunţă o nouă destinaţie în planul de zbor pentru vara 2012. Astfel, oraşul spaniol Jerez de la Frontera va putea fi vizitat, cu plecare de pe Aeroportul Koln/Bonn.

Primul zbor către noua destinaţie a companiei low-cost va avea loc în data de 25 martie 2012. Începând cu această dată, pentru un zbor cu o durată de trei ore, iubitorii istoriei spaniole pot vizita oraşul Jerez de la Frontera. Rezervările pot fi făcute pe website-ul companiei www.germanwings.com.

Oraşul Jerez de la Frontera se află în regiunea spaniolă Andalucia, pe celebra Costa de la Luz. Metropola cu 200.000 de locuitori a fost în trecut o regiune disputată între mauri şi creştini. În 1248, Jerez a intrat în proprietatea Castiliei, iar oraşul a devenit cunoscut sub denumirea de Sherry, care în spaniolă înseamnă vin (Jerez).

Pe parcursul anilor ‘80 şi ‘90 s-au desfăşurat curse de Formula 1 în cadrul circuitului Jerez Formula 1. Astăzi pista reprezintă un loc de teste, îndrăgit de către producătorii de maşini. Tot aici se desfăşoară şi marele premiu al Spaniei la motociclism, ce adună în fiecare an peste 200.000 de vizitatori. Iubitorii de animale vor găsi aici Şcoala Regală de Echitaţie. Aeroportul Jerez de la Frontera se află la aproximativ 25 de minute de mers cu maşina de centrul oraşului.

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *