free download 78 travel guides written by experts

Compania Germanwings anunta noile destinatii pentru vara lui 2011

Cum primăvara a început oficial, compania Germanwings dă startul vacanţelor de vară. Astfel, linia aeriana low-cost anunţă startul rezervărilor către cele mai iubite destinaţii de vacanţă.

În acest an, compania îşi invită clienţii să se bucure de Dolce Vita italiană, prin adăugarea a nouă noi destinaţii cu plecare de pe aeroporturile Köln/Bonn, Stuttgart şi Hanovra. Pasagerii Germanwings se vor bucura de 75 de destinaţii europene în această vară.

Cei care pleacă de pe Köln/Bonn pot beneficia acum de patru zboruri săptămânale către oraşele Pisa şi Bari şi două legături săptămânale către Cagliari, în Sardinia. Începând cu luna mai, zborurile către Pisa vor avea loc de cinci ori pe săptămână.

În ceea ce priveşte destinaţia Mallorca, turiştii se pot bucura de mai multe zboruri, astfel: noi legături în fiecare marţi, miercuri şi joi. Faţă de doar trei zboruri săptămânale ca până acum, clienţii au la dispoziţie patru curse cu plecare din Köln/Bonn.

Începând cu luna iulie, în fiecare joi, pe lângă cele cinci zboruri deja existente, se mai adaugă un zbor din Köln/Bonn către Salzburg. Şi legătura către Klagenfurt, care este în acest moment accesată de cinci ori pe săptămână, va fi întărită cu un încă un zbor în fiecare joi.

O altă destinaţie populară pentru pasageri este Croaţia; începând cu sfârşitul lunii iulie, compania adaugă în fiecare miercuri un zbor către Zadar. De asemenea, regiunea de vacanţă Pula va beneficia de zboruri în zilele de marţi şi vineri, între lunile iulie şi septembrie.

Grecia se află şi ea pe harta destinaţiilor de vacanţă între 25 iulie şi 5 septembrie. Alte zboruri adiţionale vor fi adăugate luni şi miercuri către Salonic. De la sfârşitul lui mai, va exista şi un zbor către Kavala în fiecare luni. Insulele Tenerife vor putea fi vizitate în fiecare sâmbătă între 24 septembrie şi 29 octombrie – perioada optimă pentru călătorii.

Aeroportul din Stuttgart oferă şi el destinaţii precum Bari, de patru ori pe săptămână, începând cu 27 martie, şi Cagliari de două ori pe săptămână, începând cu 14 aprilie 2011.

Hanovra se bucură de legături spre Nepal, Bari, Veneţia şi Catania. Astfel, Nepal intră în programul de zbor de două ori pe săptămână, începând cu 29 martie iar Bari, începând cu 14 aprilie, în fiecare joi. Treviso este accesat de trei ori pe săptămână în fiecare miercuri, vineri şi duminică. Zborurile spre Sicilia sunt programate în fiecare sâmbătă. Izmir va avea trei noi legături săptămânale, iar între 6 iulie şi 19 august este programat un zbor adiţional în fiecare miercuri şi vineri către Palma de Mallorca.

O altă noutate este introducerea rutei noi Maastricht – Berlin. Astfel, Germanwings îşi doreşte să vină în întampinarea dorinţelor pasagerilor din ţări apropiate, precum Olanda. Noua rută va fi operaţională de două ori pe săptămână, cu un Airbus A319, de 150 de locuri.

Bucuresti, 05.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *