Baby Boom 2019

Compania de securitate cibernetică Sandline alege Softlead pentru promovarea și vânzarea soluțiilor software dedicate

Sandline, compania românească ce oferă servicii și soluții de securitate a informațiilor, se alătură portofoliului Softlead pentru activități de PR, comunicare și oportunități de creștere a numărului de lead-uri pentru piața din România.

88% dintre companii raportează suite de provocări tehnologice la care sunt supuse.

sandline softlead

Monitorizarea vulnerabilităților dintr-un sistem digital este vitală pentru cele mai multe dintre companiile din România, dar sunt foarte puțini cei care înțeleg importanța alegerii și implementării unui instrument dedicat. De aceea, prin acțiuni recurente de educare și de informare, Sandline aduce mai aproape de potențialii săi utilizatori o aplicație completă și automatizată, Centraleyezer, care include modalități de testare ale cărei beneficii sunt deja cunoscute la nivel global.

De ce este nevoie de acțiuni de comunicare specializată în contextul aplicațiilor de securitate a datelor?

Întrucât este vorba despre o nișă extrem de sensibilă, este important ca fiecare companie să înțeleagă rolul serviciilor și soluțiilor de securitate înainte de a avea nevoie de implementarea lor efectivă, când vulnerabilitățile devin vizibile. Mai mult decât protecție, securitatea înseamnă protejarea reputației organizaționale, îndeplinirea normelor legale (cum este cazul GDPR), evitarea pierderilor financiare, precum și a oricărei alte resurse, atât de importantă la nivelul unei companii.

Ne dorim ca fiecare etapă pe care o parcurge Sandline, prin serviciile sale dedicate securității informatice și prin aplicația Centraleyezer să ajungă la companiile direct interesate, pentru a identifica în mod rapid vulnerabilitățile și pentru a lua deciziile corespunzătoare în funcție de gradul de risc calculat. În acest context, colaborarea cu Softlead este un pas natural, cu atât mai mult cu cât ne dorim să lucrăm cu o companie care cunoaște piața locală și are capacitatea de a înțelege și de a elabora un mesaj clar, concret și la obiect cu privire la securitatea informațiilor. De asemenea, o dată cu intrarea în vigoare a normării GDPR, ne dorim să ne implicăm activ în procesul de implementare a directivelor europene cu rol de armonizare a principiilor de securitate de datelor. Radu Stănescu, Founder Sandline

Industriile tehnologizate sunt în continuă creștere, așadar anticiparea și monitorizarea vulnerabilităților pot fi efectuate doar în cazul conștientizării existenței acestora, precum și a înțelegerii importanței datelor pe care le deține și pe care le operează.

Din perspectiva Softlead, alături de procesele și fluxurile de generare de lead-uri, activitățile de PR & marketing întregesc tabloul prezenței pe piață și vânzării unei soluții software. De aceea, am început comunicarea pentru diverse aplicații din platformă, în ale căror performanțe credem și pe care ne dorim să le aducem mai aproape de utilizatorii din companii, în vederea rezolvării unor probleme sau a conștientizării la timp a unor efecte ulterioare. Alexandra Roată, Managing Partner Softlead

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *