free download 78 travel guides written by experts

Compania DAN PURIC Weekend la Teatrul de pe Lipscani

COMPANIA PASSE PARTOUT- DAN PURIC VA INVITA LA TEATRUL DE PE LIPSCANI, sambata si duminica la orele 19.00

Sambata, 17 noiembrie spectacolul "Romania.Inchis pentru inventar", in regia lui Dragos Huluba, cu Dragos Huluba, Eduard Adam si Violeta Huluba. Spectacolul reconstruieste o lume care pare desueta –comunismul, o lume care nu a murit ci rezista inca, vie, in noi. Pentru cei foarte tineri pare un SF.

“Romania.Inchis pentru inventar” vorbeste despre un timp necunoscut pentru unele generații sau îngropat adânc, de către cei care l-au trăit-era de dinante de anul 1989,era comunista.

Povestea nu infiereaza si nu judeca ci doar prezinta o lume. “Romania. Inchis pentru inventar” are un iz de tragicomedie a detaliului. Portocala si revista frantuzeasca devin aici simbolul evadarii in “vest” dar si al regasirii si introspectiei.

Duminica, 18 noiembrie, Spectacolul “Toti Cinci"

De la prima cortina ridicata in 2009, spectacolul "Toti Cinci", adica: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Silviu Man, Paul Cimpoieru si Stefan Ruxanda, a sustinut peste 70 de reprezentatii pe scene din tara dar si din strainatate si se numara printre primele creatii proprii ale actorilor scoliti de Dan Puric. “Toti cinci”, deschide poarta spre sufletul omului contemporan bantuit de angoase, frustrari, vise, iubiri si sperante traduse in gest, dans si pantomima. Comicul, tragicul si ilarul converg catre un final spectaculos care transcrie in imagini si emotii conditia omului.

Si in acest weekend, la ora 19.00, va asteptam la Teatrul de Lipscani, la nr. 53!

Bucuresti, 14.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *