free download 78 travel guides written by experts

Compania Agricover reprezentata de BNP Paribas Real Estate pentru inchirierea a 1,400 mp spatiu

de birouri

Reprezentata de BNP Paribas Real Estate Romania, Agricover a inchiriat etajul 6 din Cubic Center cu o suprafata totala de 1.400 mp. The Advisers/Knight Frank a reprezentat proprietarul in cadrul tranzactiei.

“Ultimii ani au fost pentru piata imobiliara plini de provocari, atat pentru agentiile imobiliare cat si pentru proprietari. Cu toate acestea, politica BNP Paribas Real Estate a ramas neschimbata, pastrand transparenta atat in relatiile cu chiriasii cat si cu proprietarii, avand in vedere in primul rand cea mai buna solutie pentru clientii pe care i-a reprezentat. Aceasta s-a dovedit a fi si cheia tranzactiei cu Agricover, Cubic acceptand termeni financiari nemaintalniti pe piata pana in acest moment.”, mentioneaza Viorel Lacatus, Investment Agency Director al BNP Paribas Real Estate.

Agricover Group este activa pe piata locala de aproape 10 ani ca unic furnizor de solutii complete pentru agricultura si un partener pentru industria producatoare ce isi propune sa ofere nu doar poduse cat si servicii complete destinate asigurarii unui mediu modern si a profitabilitatii in agricultura.

“Acesta este un pas foarte important in strategia noastra de dezvoltare pe piata locala dovedind angajamentul nostru fata de industria Agricola din Romania. Alegerea proprietatii potrivite pentru noi a fost o sarcina dificila, dar cu ajutorul BNP Paribas Real Estate am incheiat un contract foarte bun.”, a spus directorul de dezvoltare al Agricover, domnul Gabriel Ionescu.

Localizat in zona Pipera, Cubic Center este parte a portofoliului detinut de Dinu Patriciu Global Properties. Cu un total de 85,000 mp, portofoliul DPGP’s are o rata de neocupare de 15%, din care cea mai mare parte este generata de Cubic Center. Mic.Ro Retail si OBI sunt printre chiriasii prezenti in cladire.

Contractul de inchiriere a fost semnat pe o perioada de 5 ani.

Bucuresti, 09.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *