free download 78 travel guides written by experts

Compania aeriana Germanwings incepe in forta anul 2011

Compania Germanwings a început anul 2011 la capacitate maximă, numărul locurilor ocupate în primele zile ale anului fiind de peste 90%. Linia aeriană low-cost a încheiat anul 2010 pe un ton pozitiv şi a început 2011 cu planuri de expansiune şi noi locuri de muncă.

Deschiderea terminalului din Hanovra a susţinut foarte mult dezvoltarea şi a dus la crearea a numeroase locuri de muncă. Noua locaţie a fost inaugurată pe 12 aprilie 2010, beneficiind de 3 aeronave Airbus A319, ce deservesc 16 rute.

Cifrele obţinute de companie în anul precedent s-au încadrat în previziuni, singura excepţie fiind luna aprilie, perioadă în care s-au înregistrat scăderi ale pasagerilor din cauza erupţiei vulcanului islandez. În ultima jumătate a anului, Germanwings a înregistrat lună de lună cifre record la numărul de pasageri. Spre exemplu, în octombrie 2010 aceasta a crescut cu 18% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, servind aproape 120.000 de pasageri mai mult faţă de octombrie 2009. Performanţa este obţinută cu doar 4 aeronave în plus în cadrul flotei aeriene.

O surpriză pentru clienţii şi angajaţii companiei a venit în luna noiembrie odată cu studiul Profiles International, companie lider în instrumente de profiling, ce a desemnat Germanwings ca fiind cea mai productivă linie aeriană germană.
Pe lângă toate aceste reuşite, linia aeriană low-cost a venit în întâmpinarea dorinţelor clienţilor printr-o serie întreagă de facilităţi, ca de exemplu rezervarea locului de lângă pentru un zbor mai confortabil sau noul tarif ce cuprinde biletul de zbor, bagajul şi serviciul la bord.

În acelaşi timp, cooperarea strânsă cu Lufthansa a făcut posibilă începând cu 1 septembrie 2010 acumularea milelor Miles&More.

Compania a investit anul trecut masiv în dezvoltare, achiziţionând opt noi avioane Airbus A319, ce vor fi livrate succesiv în anii următori. Germanwings promite să continue cursul ascendent ce deserveşte acum mai mult de 75 de destinaţii.

Bucuresti, 05.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *