Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Compact: Pe “Fata din Vis” a crescut natalitatea in Romania

· Cei patru membri ai trupei i-au dedicat o piesă fostului basist de la Compact, Teo Peter
· Trupa Compact a anuntat aseară în Garajul Europa FM că lucrează la un nou album

Trupa Compact a făcut un show de zile mari seara trecută în Garajul Europa FM. Le-au fost alături sute de prieteni, care au fredonat hiturile trupei. Printre ei, oameni care şi-au trăit adolescenţa cu piesele lor, dar şsi mulţi copii. Câtiva dintre puşti au venit cu discurile de vinil ale trupei. Întrebaţi de George Zafiu cum de ştiu de Compact, cei mici au răspuns: ”De la mama şi de la tata”.

Un moment special a fost cel în care Paul Ciuci, solistul trupei, a vorbit despre fostul basist Compact, Teo Peter. A mărturisit, cu emoţie, că la fiecare concert se gândesc la el şi îi dedică câte o piesă, aşa cum au făcut şi aseară , când au cântat ” Când mă gândesc la tine”. Emoţii şi mai mari când artistul Aidan Andon, cel care realizează Galeria Artiştilor în Garajul Europa FM, le-a dat membrilor trupei tabloul pentru a-şi pune autograful. Pictura îl reprezintă pe Teo Peter privindu-i pe cei 4-Paul Ciuci, Adrian “Coco” Tinca, Aurel “Leluţ” Vasilescu şi Andrei Kiseleff.

Nu au lipsit piesele consacrate ale trupei Compact- “Un alt început”, “Stai cu mine”, “Eşti totul pentru mine” şi desigur, “Fata din vis”, pe care au fredonat-o toţi cei din Garaj, piesă despre care Paul Ciuci crede că a crescut natalitatea în România în anii ’80, când a fost lansată. De altfel melodia are o poveste, iar Paul şi-a amintit că pe fata din vis a întâlnit-o într-o zi de noiembrie, în tren-“ purta pantofi albaştri şi mergea acasă, spre Alba Iulia. De atunci nu am mai reuşit să dau de ea”.

Compact are în plan să lanseze un nou album.” Să ne placă mai întâi nouă, apoi o să puteţi asculta prima piesă pe pagina noastră de pe Facebook.”

Concertul s-a încheiat cu “Cântec pentru prieteni” , cu multe bisuri şi cu promisiunea că se vor întoarce în Garaj.

Europa FM Live în Garaj continuă, în data de 5 decembrie, cu un concert al Monicăi Anghel!

Bucuresti, 22.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *