free download 78 travel guides written by experts

Community BrandTailors – prima consultanta de brand digital si continut digital de brand din Roman

Community BrandTailors este prima companie din Romania care ofera servicii de branding digital si continut digital de brand. Community BrandTailors este cea mai noua linie de business dezvoltata de catre compania de strategie si design de brand, BrandTailors.

Noua divizie, Community BrandTailors face parte din strategia de dezvoltare a companiei BrandTailors, conturata in urma unui studiu, realizat in 2008, care a avut ca rol radiografierea pietei de branding din Romania. In urma identificarii nevoilor din piata de branding, echipa de management BrandTailors a realizat ca pentru crearea sau intretinerea brand-urilor digitale, clientii se adreseaza birourilor de web design si nu companiilor de consultanta de brand, pe motivul ca acestea din urma nu au expertiza specifica mediului on-line.

Dupa o evaluare complexa a potentialului pietei romanesti de branding digital, echipa de management BrandTailors hotaraste sa-si asume rolul de pionier pe nisa de servicii de strategie si design de brand digital si lanseaza Community BrandTailors, companie de branding digital si continut digital de brand.

„In spatele lansarii diviziei Community BrandTailors exista un business plan gandit pana in cel mai mic detaliu si o investitie de peste 120.000 euro pe care o vom face pana la sfarsitul anului 2009. In acest moment suntem la stadiul in care derulam un numar generos de proiecte de branding digital, proiecte pentru care am angajat specialisti dedicati acestei discipline. Pentru 2009 ne-am propus ca noua divizie sa genereze 10% din venitul consolidat al BrandTailors, iar pentru 2010 cifra de afaceri prognozata a Community BrandTailors este de 250.000 euro.” a declarat Beatrice Danis, Managing Partner BrandTailors.

Community BrandTailors si-a inceput activitatea prin elaborarea un studiu calitativ de segmentare a utilizatorilor mediului online care a avut ca rezultat identificarea tipologiilor de consumatori ai acestui mediu descrise prin motivatii, comportament si lifestyle specifice. Studiul dezvoltat in colaborare cu Unlock Market Research a continuat cu un modul cantitativ operat la nivel national, prin intermediul caruia s-au dimensionat segmentele si s-au validat trasaturile caracteristice fiecarei tipologii de consumatori.

Monica Dumitriu, Brand Consultant Community BrandTailors declara in urma acestui studiu: „Din punctul de vedere al brand equity-ului, mediul online are un potential deosebit fata de cel offline pentru ca beneficiaza de componenta de interactivitate, prin intermediul careia putem genera engagement real al consumatorului in raport cu brand-ul. Interactiunea cu brand-ul, duce la cresterea nivelului de loialitate, la largirea sferei de asocieri ale brand-ului si la cresterea gradului de apropiere a acestor asocieri fata de brand. Increderea mea in capacitatea mediului online de a creste valoarea brand-ului vine tocmai din capacitatea acestui mediu de a potenta parametrii care definesc un brand”.

Momentan, echipa Community BrandTailors lucreaza la dezvoltarea celui mai complex brand digital romanesc, care va deveni o data cu lansarea lui la sfarsitul lui 2009, un punct de referinta in industria sa.

„Increderea de a ne asuma rolul de pionieri ai pietei romanesti in disciplina complexa a branding-ului digital ne este data de reusita imbinarii competentelor de branding cu cele de project management multilateral, specific mediului online. Community BrandTailors se lanseza din convingerea nostra ca avem capabilitatile necesare de a crea adevarate comunitati de loialisti ai brand-urilor pentru care lucram. Ne asteptam la reactii vocale din partea companiilor de comunicare, motiv pentru care ne-am pregatit cu o echipa de specialisti valorosi capabili sa impuna o noua paradigma, aceea a branding-ului digital si a crearii de continut digital de brand.” a declarat Monica Mircea, Account Director Community BrandTailors.

Conducerea Community BrandTailors este asigurata de catre Monica Dumitriu – Brand Consultant, David Stroe – Creative Director si  Monica Mircea – Account Director.

Community BrandTailors este prima consultanta de branding digital si continut digital de brand din Romania.  Community BrandTailors ofera servicii ce includ: audit, platforma de brand, management de brand, arhitectura de brand, platforma de comunicare, structura si arhitectura a informatiei website-ului, definire functionalitati si specificatii tehnice ale website-ului, definire a indicatorilor de performanta si modalitati de masurare a acestora, monitorizare si raportare ale rezultatelor si optimizarea comunicarii, briefing planificare online media, identitate verbala si retorica de brand, identitate vizuala, webdesign si copywriting. Community BrandTailors este prima divizie a BrandTailors, una dintre cele mai notorii companii de strategie si design de brand din Romania.

www.communitybrandtailors.ro

Bucuresti, 30.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *