free download 78 travel guides written by experts

Community BrandTailors a recreat pe site-ul azugaapadeizvor.ro

cadrul idilic in care se naste apa Azuga

Community BrandTailors, divizia de consultanţă de branding digital şi conţinut digital de brand din România, a lansat azugaapadeizvor.ro, site-ul care transpune în online povestea din spatele Azuga Apă de Izvor.

La mai puţin de două luni de la finalizarea de către consultanţii BrandTailors a proiectului de branding pentru Azuga Apă de Izvor, marcă deţinută de Azuga Waters SRL, Community BrandTailors, divizia de branding digital a companiei BrandTailors, a construit un site dedicat acestui produs: “Principalul avantaj al acestui proiect îl constituie dezvoltarea în perfectă concordanţă cu platforma de brand. Astfel, site-ul azugaapadeizvor.ro oferă coerenţă comunicării de brand, fapt ce se datorează colaborării strânse dintre consultanţii BrandTailors care au creat acest produs şi echipa Community BrandTailors.” – Monica Dumitriu, Brand Consultant BrandTailors.

Conceptul care a stat la baza dezvoltării site-ului azugaapadeizvor.ro a constat în dorinţa de a recrea povestea din spatele Azuga Apă de Izvor, care provine dintr-un izvor aflat la 7 kilometri de ultima aşezare umană. La nivel grafic, s-a urmărit redarea cât mai exactă a luminişului în care izvorăşte apa Azuga. Pentru a se transpune cu usurinţă în cadrul de poveste, vizitatorii site-ului sunt călăuziţi spre locul de unde provine Azuga Apă de Izvor de către trei ghizi virtuali, personaje-simbol ale brand-ului: fluturii, veveriţa şi cerbul. Odată ajunşi acolo, ei pot afla mai multe detalii despre beneficiile Azuga Apă de Izvor, pot vedea întreg portofoliul de produse şi îşi pot descărca documente de tip “wallpaper” din secţiunea “Goodies”.

“Prin intermediul acestui proiect, echipa Community BrandTailors a demonstrat încă o dată că avantajul său competitiv, anume acela de a avea în spate know-how de branding, este unul definitoriu în dezvoltarea unui nou “touch point” în conformitate cu platforma de brand.” – Beatrice Daniş, Managing Partner BrandTailors.

“Ca şi în cazul dezvoltării proiectului de brand pentru Azuga Apă de Izvor de către consultanţii BrandTailors, am fost plăcut surprinşi de abordarea echipei Community BrandTailors în construirea site-ului Azuga Apă de Izvor. Prin intermediul acestui proiect au demonstrat cu adevărat că înţelegerea în profunzime a unui brand este esenţială în momentul în care decizi să îl declini pe alt mediu de comunicare.” – a declarat Violeta Moraru, Preşedinte Azuga Waters SRL.

Membrii echipei Community BrandTailors care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect sunt: Mihai Vulpie – Graphic Designer, Monica Dumitriu – Brand Consultant, Andreea Florea – Product Brand Consultant si Alina Popa – PR Manager.

Bucuresti, 15.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *