free download 78 travel guides written by experts

Community BrandTailors a adus toate business-urile marca Tiriac sub aceeasi umbrela:

tiriacholdings.ro

Community BrandTailors, prima divizie de consultanţă de branding digital şi conţinut digital de brand din România, a lansat tiriacholdings.ro, primul site care înglobează toate business-urile deţinute de Ion Ţiriac.

Tiriacholdings.ro reprezintă o premieră în România datorită faptului că până în momentul de faţă, liniile de business dezvoltate de către Ţiriac Holdings nu puteau fi găsite într-un singur loc pe internet. Prin intermediul proiectului pe care l-a finalizat împreună cu echipa Ţiriac Holdings, Community BrandTailors a reuşit să ofere o imagine virtuală de ansamblu coerentă asupra domeniilor de activitate Ţiriac Holdings. “Suntem mândri de faptul că ne-a fost încredinţată această sarcină.”, a declarat Monica Dumitriu, Brand Consultant BrandTailors.

Nevoia de a dezolta acest proiect a apărut din dorinţa de a le oferi partenerilor şi clienţilor Ţiriac Holdings, atât pe plan naţional cât şi internaţional, posibilitatea de a găsi toate informaţiile despre acest concern într-un site unitar. Secţiunile care se regăsesc pe tiriacholdings.ro sunt dedicate fiecărei linii de business: auto, servicii financiare, imobiliare, aviaţie şi fundaţii.

Arhitectura informaţiei şi retorica vizuală a site-ului au fost realizate în concordanţă cu personalitatea şi valorile celui care deţine Ţiriac Holdings, Ion Ţiriac: “Grafica şi execuţia s-au axat pe atribute precum eleganţă, elitism, îmbinate cu o abodare business.”, a adăugat David Stroe, Creative Director Community BrandTailors.

“Am lucrat bine cu echipa Community BrandTailors, aceasta răspunzând în timp real solicitărilor noastre. În final, am creat împreună un proiect elegant şi util care corespunde aşteptărilor noastre din punct de vedere al conţinutului şi al graficii.”, a declarat Valentin Safta, Marketing Director Tiriac Holdings.

“Recunoaşterea primită din partea echipei Ţiriac Holdings în urma acestui proiect demonstrează că decizia îndrăzneaţă de a înfiinţa Community BrandTailors, într-o perioadă în care marile companii anunţau restructurări, a fost una cât se poate de inspirată. Proiectele semnate Community BrandTailors, pe care le vom lansa în perioada următoare, vor scoate în evidenţă abilităţile pe care le are această echipă in a transpune know how-ul de branding în proiecte de comunicare online.”, a concluzionat Beatrice Daniş, Managing Partner BrandTailors.

Membrii echipei Community BrandTailors care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect sunt: David Stroe – Creative Director, Mihai Vulpie – Graphic Designer şi Monica Dumitriu – Brand Consultant. Mulţumiri speciale Monicăi Mircea, fost Account Director în cadrul Community BrandTailors.

Bucuresti, 12.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *