free download 78 travel guides written by experts

Commtouch si AXIGEN vor lansa un produs integrat pentru securitatea comunicarii prin email

Gecad Technologies, producătorul soluţiei de mesagerie electronică AXIGEN, şi Commtouch® (NASDAQ: CTCH), furnizor de tehnologie de securitate pentru web şi email, anunţă astăzi încheierea unui parteneriat în vederea lansării unui produs integrat ce combină beneficiile unui server de email rapid şi flexibil cu funcţiile de protecţie avansată a comunicării prin poşta electronică. Noul produs AXIGEN-Commtouch va integra tehnologia Recurrent Pattern Detection (RPD™) în AXIGEN Mail Server. Recunoscută pentru performanţele superioare de detecţie şi acurateţe, RPD este o tehnologie specializată în protejarea utilizatorilor împotriva spamului, a diferitelor tipuri de malware cu răspândire prin email şi împotriva atacurilor de phishing, toate acestea cunoscând în ultimii ani o evoluţie rapidă în mediul online.

Tehnologia Commtouch SDK înglobată în soluţia de mesagerie AXIGEN se va conecta în timp real cu centrele globale de detecţie ale Commtouch. Acestea din urmă analizează volume mari de date din mediul online şi identifică, aproape imediat de la plasarea lor pe Internet, noi ameninţări informatice din categoria spamului, a viruşilor şi atacurilor de tip phishing, pe baza unor criterii ce includ şi capacitatea de transmitere în masă a acestor ameninţări informatice.

“Când spamul, diversele tipuri de malware şi phishing ajung să ocupe 90% din totalul mesajelor de email care circulă prin Internet, este firesc ca şi îngrijorarea furnizorilor de servicii şi a companiilor de telecomunicaţii privind viitorul comunicării electronice să se accentueze. De aceea, AXIGEN, împreună cu Commtouch vine în întâmpinarea problemelor ce pot fi cauzate de ameninţările informatice actuale, cu soluţii complexe dedicate în special companiilor ce activează în industria telecom”, spune Ido Hadari, vicepreşedinte Commtouch’s, responsabil pentru vânzări internaţionale şi dezvoltare de business.

“Dată fiind experienţa în securitate IT pe care o avem, am ales Commtouch pentru acest parteneriat pentru că este unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de soluţii de securitate pentru email, totodată promotor al unor tehnologii de vârf în acest domeniu. Suntem siguri că noua soluţie AXIGEN-Commtouch va spori semnificativ nivelul de protecţie la comunicarea prin email în companiile mari”, declară Oana Bornaz, CEO la Gecad Techologies/AXIGEN.

Noul produs integrat AXIGEN-Commtouch va fi disponibil pentru ediţiile AXIGEN Mail Server Enterprise şi AXIGEN Mail Server Service Provider şi va funcţiona pe cele mai utilizate distribuţii de Linux şi BSD, dar şi pe platforme Solaris sau Windows.

Aflat la versiunea 6.1, AXIGEN Mail Server este tehnologia preferată de tot mai mulţi ISP (Internet Service Provider) şi jucători din industria telecom mondială. În prezent, AXIGEN este distribuit de peste 160 de parteneri din 80 de ţări, numărul clienţilor depăşind 10.000 în întreaga lume.

Sunnyvale, USA/Bucureşti, România, 25.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *