free download 78 travel guides written by experts

Comma relanseaza gama Performance Motor Oil

– PMO varianta îmbunătățită și pachete cu dimensiuni și design noi –

Comma Oil (www.ro.commaoil.com), liderul britanic-brazilian în uleiuri de mașină şi substanţe chimice pentru întreținerea autovehiculelor și a vehiculelor comerciale, îşi extinde gama Performance Motor Oil (PMO), lansând oferta către un public şi mai larg.

Noua gamă va include două calităţi noi, Pro-NRG 0W-20 şi Voltech 0W-30, care cresc baza de vehicule deservite de Comma pe pieţe internaţionale pe măsură ce îşi continuă planul de dezvoltare.

Totodată, întreaga gamă PMO de la Comma va fi disponibilă în pachete de patru litri, pentru prima dată pe pieţele internaţionale, pe lângă pachetele deja existente de cinci şi de 20 de litri.

Paisprezece produse intră acum în alcătuirea gamei PMO de la Comma. Noile produse cu vâscozitate scăzută, semisintetice şi complet sintetice asigură îngrijire completă pentru motoare și le protejează de uzură.

Adăugirile din gamă vor fi prevăzute şi cu noua siglă şi noul ambalaj Comma, care vor fi implementate în gama Comma în următoarele luni.

Încercate şi probate pe cel mai dur teren de testare – circuitul de curse – uleiurile Comma sunt mixate cu materii brute de calitate maximă. Un pachet tipic cu uleiuri Comma este testat de peste 30 de ori înainte de ieşirea din fabrică, pentru a asigura cele mai înalte standarde.

Bucuresti, 07.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *