free download 78 travel guides written by experts

Comisia Europeana lanseaza Concursul de filme video dedicate antreprenoriatului european 2010

Suntem din nou în căutarea celui mai creativ film european despre ceea ce înseamnă să fii întreprinzător. Pentru a doua oară, Direcţia Generală Întreprinderi şi Industrie din cadrul Comisiei Europene invită realizatorii de film cu imaginaţie să participe la Concursul de filme video dedicate antreprenoriatului european (EEVA 2010). Participanţii se pot înscrie în concurs până pe data de 9 aprilie 2010 pe adresa www.ec.europa.eu/eeva2010 .

Concursul de filme video dedicate antreprenoriatului european include următoarele trei categorii:
„Antreprenoriatul – Un alt mod de viaţă”
„Antreprenoriatul – Provocări şi satisfacţii”
„Antreprenoriatul – Calea spre viitor”

Pentru fiecare categorie se vor acorda locul întâi, al doilea şi al treilea – respectiv 3.333 euro, 2.222 euro şi 1.111 euro. În plus, cinci dintre cei mai buni participanţi cu vârste de până la 25 ani care nu s-au calificat pentru unul dintre cele nouă premii pentru categoriile menţionate mai sus vor fi recompensaţi fiecare cu suma de 555 euro.

Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice şi juridice care sunt cetăţeni sau rezidenţi ai unui stat membru al Uniunii Europene, sau din Norvegia, Islanda, Liechtenstein, Croaţia, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Muntenegru, Albania, Serbia, Turcia şi Israel.

Concursul de filme video dedicate antreprenoriatului european face parte din campania Săptămâna Europeană a IMM-urilor, o iniţiativă care are ca scop promovarea antreprenoriatului în Europa şi informarea întreprinzătorilor din întreprinderile mici şi mijlocii (IMM) cu privire la sprijinul care li se oferă la nivel european, naţional, regional şi local.

Bucuresti, 11.01.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *