free download 78 travel guides written by experts

Comisia de Supraveghere il desemneaza pe succesorul lui Michael Macht

Wolfgang Leimgruber, nou sef de productie la Porsche

Comisia Consultativă a Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Stuttgart, tocmai l-a desemnat  pe Wolfgang Leimgruber, în vârstă de 59 de ani, în calitate de membru al Comitetului Executiv al fabricantului de automobile sport. Cu efect imediat, acesta va prelua sarcinile lui Michael Macht – în vârstă de 48 de ani – care a fost desemnat Director General al Porsche AG în urmă cu o săptămână – în calitate de şef al departamentelor de Producţie şi Logistică.

Leimgruber, născut în 1949 în Laupheim, s-a pregătit ca mecanic şi a urmat cursurile Şcolii de Ingineri din Ulm, înainte de a studia construcţiile de maşini la Universitatea Tehnică din Stuttgart, pe care a absolvit-o cu diploma de inginer autorizat. În anul 1978, s-a alăturat Porsche ca proiectant în cadrul departamentului de Producţie. După ce a deţinut mai multe funcţii manageriale în cadrul departamentului de Producţie, în 1992 a fost numit Şef al Secţiei de Producţie Caroserii şi Vopsitorie. Cu această funcţie a contribuit în mod semnificativ la procesul de restructurare a Producţiei, care începuse pe vremea când Dr. Wendelin Wiedeking era şeful Porsche.

Mai mult, Leimgruber a reprezentat conducerea executivă în cadrul Comisiei de Supraveghere al SE, precum şi AG din 2007. A demisionat deja din funcţia de membru SE în ianuarie 2009. După ce a fost numit în cadrul Comitetului Executiv, va demisiona şi din funcţia deţinută în Comisia Consultativă a Porsche AG.

Bucuresti, 31.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *