free download 78 travel guides written by experts

Comisarul european Leonard Orban in judetele Sibiu si Cluj

Comisarul european pentru multilingvism, domnul Leonard Orban, va efectua o vizită în judeţele Sibiu şi Cluj, în perioada 13-15 mai 2009.

Oficialul european va participa la conferinţa "Multilingvismul – o punte de legătură pentru înţelegerea reciprocă", organizată, la 15 mai, de Universitatea Babeş-Bolyai, din Cluj-Napoca.

In aceeaşi zi, dl Leonard Orban va lua parte, tot la Cluj-Napoca, la "Gala Multiplicatorilor de Informaţie Europeană din Transilvania de Nord", în cursul căreia vor fi premiate cele mai performante proiecte de comunicare pe teme europene derulate în anul 2008 în această regiune a ţării.

"Tineretul şi identitatea europeană" este tema dezbaterii pe care comisarul european o va purta, la 14 mai, cu elevi din trei prestigioase instituţii de învăţământ din municipiul Sibiu: colegiile "Octavian Goga", "Gheorghe Lazăr" şi "Samuel von Brukenthal", dintre care ultimul, cu predare în limba germană.

Tot la Sibiu, domnul Leonard Orban va avea întâlniri cu actori ai Teatrului Româno-German "Radu Stanca". Organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu îi vor prezenta comisarului european proiectele lor pentru această manifestare-eveniment, ajunsă la cea de-a XVI-ea ediţie şi care va fi inaugurată la sfârşitul lunii mai.

Agenda vizitei domnului Leonard Orban cuprinde, atât la Sibiu, cât şi la Cluj-Napoca, întrevederi cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, la nivel de judeţ şi municipiu. 

Bucuresti, 11.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *