Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Comisarul european Johannes Hahn viziteaza Romania

Comisarul european pentru politică regională Johannes Hahn va efectua o vizită oficială în România, la București, Măgurele și Calafat, în data de 14 iunie 2013.

Comisarul european Johannes Hahn vizitează România

La București, înaltul oficial european se va întâlni cu prim-ministrul Victor Ponta și cu miniștrii responsabili cu absorbția fondurilor europene – Liviu Dragnea, viceprim-ministru și ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, Eugen Teodorovici, ministrul fondurilor europene, Relu Fenechiu, ministrul transporturilor și Rovana Plumb, ministrul mediului și schimbărilor climatice.

La Măgurele, comisarul Hahn va participa, împreună cu prim-ministrul Victor Ponta, ministrul afacerilor externe Titus Corlățean, ministrul educației naționale Remus Pricopie și cu ministrul-delegat pentru învăţământ superior, cercetare știinţifică şi dezvoltare tehnologică Mihnea Costoiu, la ceremonia de deschidere a lucrărilor la proiectul inovator Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP).

La Calafat, comisarul european va participa, alături de prim-ministrul Victor Ponta, de viceprim-ministrul Gabriel Oprea și de ministrul transporturilor Relu Fenechiu, la inaugurarea podului Calafat – Vidin, proiect transfrontalier de infrastructură finanțat de Uniunea Europeană.

Anexă: Agenda vizitei și lista evenimentelor deschise accesului presei

Agenda vizitei comisarului european Johannes Hahn

14 iunie 2013

București, Măgurele și Calafat

Vineri, 14 iunie 2013

* 10.45 – 12.00: Întâlnire cu prim-ministrul Victor Ponta, viceprim-ministrul și ministrul dezvoltării regionale Liviu Dragnea, ministrul fondurilor europene Eugen Teodorovici, ministrul transporturilor Relu Fenechiu și cu ministrul mediului și schimbărilor climatice Rovana Plumb.
Guvernul României
Piața Victoriei 1

* 12.00 – 12.30: Declarații de presă, urmate de întrebări și răspunsuri
Guvernul României
Piața Victoriei 1

* 14.15 – 15.30: Ceremonia de deschidere a lucrărilor la infrastructura ELI-NP
Eveniment deschis presei
Institutul Național pentru Fizică și Inginerie Nucleară "Horia Hulubei"
Str. Reactorului 30, Măgurele

* 16.30 – 17.30: Ceremonia de inaugurare a podului Calafat – Vidin
Eveniment deschis presei
Calafat


Bucuresti, 13.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *