free download 78 travel guides written by experts

Comisarul european Dacian Ciolos in Romania

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va fi prezent în România, la București, în perioada 3 – 5 aprilie 2014.

Joi, 3 aprilie, comisarul Cioloș va participa la Conferința Regională pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și va avea o întâlnire bilaterală cu directorul general FAO, José Graziano da Silva. De asemenea, comisarul va vizita, alături de miniștrii agriculturii din România și Republica Moldova, o expoziție de vinuri, și va avea o întâlnire bilaterală cu ministrul agriculturii și alimentației din Republica Moldova, Vasile Bumacov. În a doua parte a zilei, comisarul Cioloș va participa la conferința Mediafax talks about agriculture.

Comisarul european Dacian Cioloş în România

Vineri, 4 aprilie, comisarul european va participa la masa rotundă intitulată "Cum facem din integrarea europeană un succes", organizată de Societatea Academică Română. Începând cu orele 15:30, comisarul Cioloș va avea un nou dialog cu cetățenii despre viitorul Europei.

Sâmbătă, 5 aprilie, comisarul Cioloș va participa la ceremonia de decernare a titlului Doctor Honoris Causa directorului general FAO José Graziano da Silva de către Senatul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Agenda vizitei comisarului european Dacian Cioloş

– București 3-5 aprilie 2014 –

Bucuresti, 02.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *