Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Comisarul european Corina Crețu efectuează o vizită oficială la Paris

Joi, 1 martie, comisarul european pentru politică regională Corina CREȚU va efectua o vizită oficială la Paris, unde se va întâlni cu dna Nathalie LOISEAU, ministrul afacerilor europene, cu dl. Jacques MÉZARD, ministrul pentru coeziune teritorială, și cu dl. Philippe ETIENNE, consilierul diplomatic al președintelui Emmanuel MACRON, pentru a discuta despre viitorul buget al Uniunii Europene și al politicii de coeziune în perioada post-2020.

“Sunt bucuroasă să mă întâlnesc la Paris cu miniștrii responsabili pentru afaceri europene și, respectiv, coeziune pentru a discuta în mod deosebit despre viitorul politicii regionale.

Corina Cretu 13 februarie

Avem nevoie de mai multă coeziune în Uniunea Europeană. Franța este un partener de încredere pe care ne bazăm în acest proces, astfel încât să avem o politică regională puternică și după 2020”, a declarat comisarul Crețu înaintea vizitei.

Franța beneficiază de fonduri europene în valoare de peste 27 miliarde de euro în perioada 2014-2020, destinate în principal sprijinirii IMM-urilor și investițiilor în infrastructurile de mare trafic.

Mai multe informații despre utilizarea fondurilor europene în Franța sunt disponibile în platforma de date deschise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *