celula de arta octombrie

Comedy Central difuzează serialul Friends, sezonul 1, începând de pe 14 februarie, de Valentine’s Day

Ce ponturi de dragoste putem afla de la cea mai fidelă gașcă de prieteni

Cel mai bun serial din toate timpurile și singurul pe care îl urmărești cu și mai multă plăcere chiar dacă știi ce se va întâmpla, revine pe micile ecrane din România! Comedy Central va difuza Friends luni, marți, miercuri, joi și vineri, de la ora 20.00. Fanii serialului vor putea urmări primul episod din cel dintâi sezon chiar pe 14 februarie, Valentine’s Day.

Asta și fiindcă Friends conține numeroase ponturi, mai ales atunci când ai îndoieli legate de viața sentimentală. Te gândești dacă să îi spui ce simți pentru ea? E cazul să revezi episodul în care Ross reușește într-un final să-i spună lui Rachel că e îndrăgostit de ea, dar tot degeaba, căci, din întâmplare, ea începe o relație cu un străin atrăgător numit Paolo. Deci, nu aștepta, poate până te hotărăști, persoana de care ești atras nu va mai fi disponibilă.

Comedy Central Friends KV

Dacă te îndrăgostești de tipa cu care iese prietenul tău, să știi că Joey și Chandler au trecut deja prin asta. Cu toate că Chandler încearcă s-o evite pe prietena lui Joey, de care e îndrăgostit, nu reușește și ajunge să o sărute până la urmă. Așa că, din momentul în care un amic începe o relație, iubita lui trebuie privită ca o rudă. Chiar dacă atracția e puternică, nu merită să pierzi un prieten.

Ai încheiat o relație, dar încă mai ai sentimente pentru el? Episodul în care Rachel se îmbată și îl informează pe Ross că încă îl iubește lăsându-i un mesaj pe telefon, te poate ajuta. Ross îl ascultă și se confruntă cu dilema dacă să reia relația cu Rachel sau să o continue pe cea cu noua lui iubită, Julie. Morala? Foștii sunt foști și vei avea mereu o slăbiciune pentru ei. Dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație serioasă, ia o pauză. Altfel, următoarea relație va eșua lamentabil.

Și dacă ești un atât de mare fan al serialului, poți să obții și pachete cu cadouri personalizate Friends (conținând o geantă, o brățară și un magnet). Intră pe pagina de Facebook a Comedy Central începând de pe 15 februarie și scrie în comentarii pe care din cele șase personaje le-ai include în gașca ta de prieteni. Dacă declarațiile tale de dragoste pentru Monica, Joey, Rachel, Ross, Phoebe și Chandler ne conving până pe 24 februarie, poți să fii unul dintre câștigători!

Serialul Friends poate fi urmărit de luni până vineri, începând de pe 14 februarie, de la ora 20:00,la Comedy Central.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *