free download 78 travel guides written by experts

“Comedie de Las Vegas in Romania” cu Doru Octavian Dumitru

în “Glezne de râmă”

Dupa un  turneu naţional de succes, “One Man Show” de România revine pe 5 decembrie, ora 19.00, la Bucureşti, la Sala Palatului
    
Asociatia Cultural-Artistică „Best Art” şi DMB Music Records au organizat în perioada noiembrie – decembrie 2009 un turneu national în oraşele Galaţi, Bacău, Iaşi, Suceava, Alba Iulia, Cluj, Timişoara şi Arad, turneu care va culmina pe data de 5 decembrie 2009 cu spectacolul de la Bucureşti (Sala Mare a Palatului) şi în cadrul căruia marele nostru comic va prezenta fanilor săi “Glezne de Râmă”.  Un show extraordinar de comedie, marca Doru Octavian Dumitru care a cucerit Litoralul în această vară, dar care va conţine texte şi momente artistice noi.
   
Doru Octavian Dumitru a revenit în forţă în primăvara anului trecut cu o reprezentaţie de zile mari susţinută la Sala Palatului cu  spectacolul “Şoptitoru’ de Păcate”. Cu doar câteva luni înainte spectatorii în redescoperiseră în alt spectacol de excepţie – "Mi-a fătat mintea!", interzis copiilor sub 12 ani. Pentru că, după cum spunea celebrul "One Man Show", "avea o abordare mai matură"… Acesta a fost prezentat în SUA şi Canada dar, după cum spunea autorul – "puţin schimbat, abordând, în special, problematica românilor de acolo". "Nu lovesc în nimeni. Nu vin cu pumnii, vin cu zâmbete" – afirma îndrăgitul actor. Interesant este că în general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care dă o pâine altora, nu mie". Tipul de comedie pe care îl abordează în spectacolele sale este "stand-up comedy", un gen inovator atât prin tematica abordată, cât şi prin tehnica de joc, un spectacol în mişcare, o comedie exponenţială, o provocare pentru “mintea” oamenilor. Prezentat în martie 2008, spectacolul “Şoptitoru’ de Păcate” al cărui realizator a fost Doru Octavian Dumitru, s-a bucurat şi de aportul Trupei de Acrobaţie D.O.D.
    
Se pare că îndrăgitul comic a hotărât să revină tot mai des în România, după ce ani de zile a locuit în Canada. Dovada a fost succesul extraodinar de care s-a bucurat în această vară în toate staţiunile de pe Litoralul Mării Negre (Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Costinesti, Saturn)  cu “Glezne de Râmă”,  spectacol „One Man Show” în care a aparut doar el, surprinzand din nou publicul care, la sfârşitul show-ului pleca cu starea de bine şi de bucurie cu care comicul l-a obişnuit. El lucrează la câteva mari proiecte şi pregăteşte un spectacol de umor în limba engleză, cu texte adaptate fiecărei ţări din Uniunea Europeană pentru turneul european pe care-l va începe anul viitor. Până atunci, Doru Octavian Dumitru pregăteşte un spectacol incendiar care va aduce publicului românesc o adaptare a celei mai dezvoltate culturi de comedie din lume la specificul umorului românesc într-o manieră revolutionară! În cadrul acestui show 100% inedit şi original  mult îndrăgitul comic Doru Octavian Dumitru va avea ca parteneri de spectacol doar elemente tehnice precum sunet, lumini, visuals, efecte speciale şi multe surprize… “pirotehnice”. Artistul va răsfăţa publicul românesc cu o veritabilă terapie de râs, veselie şi destindere. Evenimentul include pe lângă numeroasele ingrediente de show total o realizare tehnică de excepţie. La pregătirea noului spectacol “Glezne de Râmă” s-a lucrat mai bine de 6 luni, iar producţia tehnică va fi executată simultan de 3 echipe de tehnicieni care totalizează peste 30 de profesionişti.

Aşadar, Asociatia Cultural-Artistică „Best Art” si DMB Music Records, VA INVITĂ pe data de 5 decembrie 2009, la ora 19.30, la Sala Mare a Palatului din Bucureşti unde, marele nostru comic le va prezenta fanilor săi noul spectacol “Glezne de Râmă”,  un show extraordinar de comedie marca Doru Octavian Dumitru.

Bucuresti, 03.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *