free download 78 travel guides written by experts

Comedia s-a propagat din Fierbinti in intreaga Romanie

Las Fierbinți – lider de audiență

Mirajul dragostei trăit de Robi, pregătirile lui Firicel pentru nașterea celui de al patrulea copil, clubul veganilor, precum și filozofiile lui Celentano și Ardiles au înregistrat din nou audiențe de top, situând PRO TV pe primul loc în topul preferințelor românilor.

Aventurile simpaticelor personaje au ținut 2 milioane de telespectatori în fața televizoarelor în intervalul de difuzare 20:30 – 22:31, iar în minutul de aur înregistrat la 21:10 peste 2.5 milioane de români urmăreau serialul.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a înregistrat 12.6 puncte de rating și o cotă de piață de 26.8%. Următorul post clasat a înregistrat 5.7 puncte de rating și 12.2% share.

PRO TV a fost lider și în cadrul publicului urban, înregistrând 9.4 puncte de rating și o cotă de piață de 17.6%, postul situat pe locul doi înregistrând 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 13.3%.

Situație similară și la nivel național unde PRO TV a înregistrat 10.7 puncte de rating și o cotă de piață de 20.3%. Televiziunea de pe locul doi a înregistrat 7.3 puncte de rating și o cotă de piață de 13.9%.

În cele două episoade difuzate aseară, telespectatorii au făcut cunoștință cu noi situații în care au fost puse deja celebrii fierbințeni. Robi și-a urmat chemarea inimii, orbit de mirajul dragostei, luând decizia de a abandona liniștita, dar totodată tumultoasa viață din Fierbinți. După ce și-a prezentat demisia și și-a luat rămas bun de la toată lumea, a fost cuprins de remușcări. Evident că toată povestea de dragoste a fost instrumentată de Bobiță, Giani și Vasile. Pe lângă aceste lucruri, în Fierbinți a luat naștere un club al veganilor, ale cărei baze au fost puse de secretara primăriei, Dalida. Povestea a iscat controverse aprinse în tot satul, libertatea animalelor fiind un lucru neobișnuit pentru Bobiță și Vasile. Planul pus la cale de cei doi a stârnit hohote de râs în întreaga țară!

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 31.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *