free download 78 travel guides written by experts

Comedia Erorilor, in debutul stagiunii Teatrului Masca

Sambata, 1 octombrie, ora 19.00, Teatrul Masca va propune o intalnire inedita cu celebra piesa a lui Shakespeare, Comedia Erorilor , in regia lui Mihai Malaimare.

Povestea gemenilor separati din greseala pe care destinul ii readuce impreuna si jocul actorilor sunt o sursa inepuizabila de umor si ironii. Absurdul intamplarilor, confuzia si incertitudinea reusesc sa starneasca hohote de ras.

“În monotonia vietii de zi cu zi apare, din când în când, câte un accident bizar care ne lasă fără grai si mai apoi ne face să râdem din rarunchi: încurcătura!

Comedia erorilor este un incredibil teritoriu al incurcaturii, aproape fiecare scenă este o întâlnire ratată pentru că partenerii se confundă între ei, fiecare crede că vorbeste cu cine trebuie si o face, de fapt, cu cine nici nu gândeste. Cel care asistă la cavalcada aceasta nebună nici nu poate să râdă prea mult, nu are timp, va fi el însusi din când în când victima încurcăturilor si probabil, multă vreme după ce se va fi întors acasă, încă se va întreba daca el a fost spectator sau s-a aflat în chiar inima unei încurcături fabuloase”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Comedia Erorilor nu este singura surpriza pregatita pentru public la acest inceput de stagiune. Pe 6 octombrie, ora 19.00, va avea loc la Sala Jacques Lecoq premiera spectacolului Cersetorul realizat de Laura Dumitrascu Duica. Cersetorul este povestea unui om care intinde mana spre o alta lume, aceea a amintirilor si a viselor frante, avand drept singura avere trecutul sau.

Detalii pe www.masca.ro.

Eveniment recomandat de: Smart FM
Parteneri Media: Bucuresti FM, Zoom TV, Port.ro, PR Wave, Acasa.ro, SapteSeri, Senso Tv

Bucuresti, 28.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *