Comedia Disney “Baby Daddy” (“Tată de fetiță”) vine în premieră în România, la Happy Channel

Happy Channel difuzează în premieră în România, serialul de comedie marca Disney “Baby Daddy” (“Tată de fetiță”), începând de luni, 22 mai, de luni până vineri, de la 23:15 la 23:45.

Serialul “Baby Daddy” (“Tată de fetiță”), care a câștigat în acest an People’s Choice Awards pentru Cea mai bună comedie de televiziune, aduce la Happy Channel peripețiile amuzante ale lui Ben, un tânăr căruia viața i se schimbă total când află că la 20 ani este deja tătic.

baby-daddy
Într-o zi, Ben găsește în fața ușii un pachet special, un coș cu un bebeluș simpatic, rodul iubirii după o relație de o scurtă durată. Însă, Ben nu fuge de responsabilități și își crește fiica, pe micuța Emma, cu ajutorul fratelui său, Danny, prietenilor săi apropiați, Riley și Tucker, iar uneori cu ajutorul mamei sale un pic cam arogantă, Bonnie.

Din distribuție fac parte: Jean-Luc Bilodeau (Ben), Melissa Peterman (Bonnie), Tahj Mowry (Tucker), Derek Theler (Danny) și Chelsea Kane (Riley). Jean-Luc Bilodeau (Ben) este un actor de origine canadiană, cunoscut și pentru rolurille din “LOL”, unde a jucat alături de Miley Cyrus, și din “Piranha 3D”, unde a jucat alături de David Hasselhoff, iar actrița Melissa Peterman (Bonnie) a mai jucat în filmul “Here Comes the Boom” alături de Salma Hayek și Kevin James.

Filmările pentru “Baby Daddy” (“Tată de fetiță”) au avut loc în California, iar serialul a fost difuzat pentru prima dată în US, pe canalul TV ABC Family. Michael Lembeck, regizorul de la “Baby Daddy” (“Tată de fetiță”), a câștigat premiul Primetime Emmy pentru regia din “Friends”, iar Dan Berendsen, scenaristul serialului, este unul dintre creatorii producției “Hannah Montana: The Movie”.

Totul este posibil când copiii fac copii. Cum este să fii părinte la 20 ani? Happy telespectatorii vor afla în super comedia marca Disney, “Baby Daddy” (“Tată de fetiță”), începând de luni, 22 mai, de luni până vineri, de la 23:15 la 23:45, pe Happy Channel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *