free download 78 travel guides written by experts

Combinatie unica intre certificarea in managementul international

si secretele implementarii proiectelor cu fonduri UE

~ Universitatea de Vara „Knowledge Management-Fonduri Europene” (1-5  iulie 2008) ~

Managementul Cunoasterii (Knowledge Management) este unul dintre cele trei sisteme internationale brevetate in domeniul managementului. Acesta a fost initiat de International Knowledge Management Institute (Washington D.C.) si este raspandit deja pe toate cele cinci continente. Specialistii, expertii si managerii acreditati in acest sistem au sansa sa fie cooptati in cele mai interesante si complexe proiecte pe plan european si international.

In acest context, EUROLINK-House of Europe (www.HouseofEurope.ro) in parteneriat cu Knowledge Management Institute – sucursala Romania (www.Knomacons.ro), au conceput un program special de vacanta, de tipul Universitate de Vara, care sa faca legatura intre sistemul de organizare, pastrare si utilizare a cunoasterii in cadrul organizatiei si provocarile aduse de implementarea proiectelor cu Fonduri UE.

Universitatea de Vara “Managementul Cunoasterii pentru gestionarea proiectelor europene” va avea loc in perioada 1-5 iulie 2009 la Business & Spa Hotel CONCORDIA din centrul istoric al Municipiului Tg. Mures. Mentionam ca Special Guest Trainer al acestui eveniment este detinator al titlului de Certified Knowledge Manager si de MBA in Statele Unite, avand si o vasta experienta ca project manager, consultant, trainer si evaluator pentru Ministerul Economiei si companiile afiliate acestuia, in persoana Dlui Octavian SERBAN.

Programul cuprinde, in cursul dupa-amiezelor, studii de caz dedicate programelor “Cresterea Competitivitatii”, “Resurse Umane” si “Dezvoltare Rurala”, precum si jocuri de simulare in echipa care sa combine elementele de Knowledge Management cu cerintele implementarii proiectelor europene. In plus, participantii si insotitorii acestora au acces gratuit si nelimitat la baza de relaxare si sport a hotelului (piscina, jacuzzi, fitness, sauna).

Bucuresti, 17.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *