metalshow

Combinatia lunii noiembrie de la Lindab aduce acoperisuri in ton cu toamna

Lindab Romania continua campania promotionala “Culoarea lunii”, propunand pentru  luna noiembrie o combinatie speciala de culori: rosu, maro si caramiziu. La promotie participa sistemele de invelitori din tigla metalica Nordic 400 si sistemele de jgheaburi si burlane, in orice combinatie din culorile mentionate. Promotia este valabila intre 2 si 30 noiembrie 2009, iar reducerea acordata clientilor la achizitia unui sistem complet de acoperis este de 25%.

Campania este valabila numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab. 

“Combinatia lunii noiembrie este in ton cu acest sezon. Ca intotdeauna, incercam si de data aceasta sa sustinem proiectele clientilor, alaturi de partenerii nostri, incurajandu-i sa aleaga culori inspirationale, in tonuri de toamna, la preturi speciale si avand calitatea Lindab binecunoscuta”, a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Lindab Romania.

Lindab vine in intampinarea clientilor ce isi doresc produse speciale: pentru tigla metalica Nordic 400, culorile rosu bordo cu acoperire PE 25µm si maro cu acoperire HBPE 25µm sunt speciale – nu se regasesc in paletarul standard Lindab – si sunt oferite pe o perioada limitata.

Campania promotionala “Culoarea lunii” a demarat in luna februarie a acestui an si propune periodic preturi speciale la achizitia sistemelor  de acoperis Lindab intr-o anumita culoare sau combinatie de culori.

Mai multe informatii pe www.lindab.ro.

Bucuresti, 03.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *