free download 78 travel guides written by experts

Comanda Online EOOD, retailerul care deține site-urile teleshoponline.ro si sculestern.ro, a vândut peste 1.000.000 de produse în România

Comanda Online EOOD, retailerul care deține site-urile teleshoponline.ro si sculestern.ro, a vândut din 2012 și până în prezent peste 1.000.000 de produse în România, printre cele mai vândute fiind sculele si uneltele de bricolaj.

Retailerul online propune produse și accesorii inovative pentru amenajarea și întreținerea casei și aparate pentru îngrijire personală, pe care le comercializează în România, dar și în țările vecine, precum Ungaria și Bulgaria.

Comanda Online EOOD vine cu o gamă variată de produse de calitate, atractive și utile într-o gospodărie, care provin din mai multe țări, ca de exemplu Polonia, Ungaria, Bulgaria, China și România.

“În urma unui research în care am analizat ce produse caută consumatorii și care sunt necesitățile acestora, am identificat aceste nișe și am ales să ne axăm pe ele. Așadar, vindem preponderent scule, unelte și alte produse de bricolaj, produse de bucătărie și menaj, aparate de masaj și de îngrijire personală, dar la mare căutare sunt și gadget-urile”, spune Tudor Sorin, General Manager.

Obiectivele pentru a doua jumătate a acestui an, dar și pentru 2018 sunt: suplimentarea portofoliului de produse cu noutăți, creșterea vânzărilor prin fidelizarea clienților deja existenți și atragerea de clienți noi. De asemenea, retailerul online care vinde pe site-urile teleshoponline.ro si sculestern.ro, are în plan extinderea la nivel european și creșterea vizibilității în România, Ungaria și Bulgaria, toate aceste piețe fiind foarte atrăgătoare.

În ceea ce privește poziționarea, compania pune accent pe prețuri convenabile și produse de calitate, făcând accesibile clienților tendințele pieței.

“Ne aflăm pe o piață extrem de competitivă, în creștere rapidă. Consumatorul este din ce în ce mai informat și exigent și ne dorim să fim cât mai aproape de cei care optează pentru produsele noastre. Venim cu o ofertă de mărci naționale și internaționale, cu prețuri adaptate consumatorilor și astfel ne pliem nevoilor clienților”, declară Tudor Sorin, General Manager.

Efortul și resursele alocate dezvoltării unui business în domeniul online sunt considerabile, reprezentanții EOOD Comanda Online preocupându-se constant de imbunătățirea serviciilor astfel încât tot procesul de la achiziție online până la livrare să fie unul simplu, transparent, prietenos și rapid.

“Am ajuns la peste 1.000.000 de clienți în România și primim zilnic feedback-uri pozitive din partea acestora. Tot ei ne recomandă mai departe apropiaților, ceea ce ne bucură foarte tare. Încercăm să comunicăm permanent cu furnizorii și partenerii noștri astfel încât produsele să fie livrate în mod corespunzător și updatăm constant site-urile din portofoliul nostru.

Satisfacțiile sunt pe măsură, dar și provocările sunt pe măsură. De exemplu, de curând am întâmpinat o situație mai puțin plăcută. Au existat anumite sesizări la Centrul European al Consumatorilor (EEC) cu referire la garanțiile produselor distribuite de noi. Dintr-o eroare de comunicare nu am fost informați cu privire la aceste reclamații și s-au vehiculat pe internet informații eronate la adresa companiei noastre. Bineînțeles, ne-am implicat și am rezolvat rapid problemele sesizate. Le recomandăm clienților noștri să ne contacteze direct ori de câte ori au nelămuriri sau probleme cu comenzile sau produsele livrate, astfel încât să soluționăm eficient orice situație, iar ei să se bucure de produsele dorite”, completează Tudor Sorin.

* Toate produsele comercializate de Comanda Online EOOD prin site-urile teleshoponline.ro si sculestern.ro au garanție 24 de luni, oferită de producator-importator. Toate produsele pot fi returnate în 14 zile cu condiția ca acestea să nu fie folosite. În ceea ce privește produsele uzate, acestea intră în service conform celor menționate în certificatul de garanție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *