free download 78 travel guides written by experts

Colortrac inregistreaza recorduri in vanzari

Vanzarile producatorului de scanere format mare Colortrac Ltd, au crescut cu 44% in 2006, continuand  trendul pozitiv din ultimi ani si castigand o cota de piata semnificativa pe piata echipamentelor de format mare. Si in Romania scanerelor Colortrac s-au impus drept solutii profesionale pentru scanarea documentelor de format mare.

Incepand din 2002, vanzarile scanerelor Colortrac de format mare au crescut spectaculos, dubland-se o data la fiecare 2 ani iar rezultatele celui mai recent an fiscal continua trendul pozitiv. Livrarile de scanere format mare din gama Colortrac SmartLF au crescut cu 44% in comparatie cu anul precedent si cu 101% fata de anul incheiat pe data de 30 Aprilie 2005.

„Apreciem avantajele individuale ale tehnologiilor CIS si CCD in procesul de scanare, si de aceea Colortrac este singurul producator care le foloseste pe amandoua. Oferim astfel 2 game de produse clientilor nostri, fiecare destinata unei piete cu aplicatii specifice (piata tehnica AEC, CAD, GIS, inginerie si piata graphic art). Scopul nostru este de producem o gama larga de scanere format mare care sa satisfaca cerintele utilizatorilor, sa fie competitive din punctul de vedere al pretului si sa ofere clientilor nostri performanta excelenta si valoare superioara a investitiei” –a declarat Dl. Graham Tinn, Colortrac Managing Director.

Colortrac continua sa investeasca in viitor, angajand personal aditional si dezvoltand noi produse care sa acopere cerintele pietei de format mare a aplicatiilor de copiere. Cresterea vanzarilor de scanere format mare Colortrac SmartLF demonstreaza o cota de piata marita obtinuta prin produse competitive, extinderea canalelor de distributie si a pietelor de desfacere precum si dezvoltarea de noi segmente de piata pentru clienti care inainte nu puteau justifica o astfel de investitie.

Infintata in Decembrie 1989, Colortrac este o companie dedicata dezvoltarii solutiilor profesionale pentru captura si procesarea imaginilor format mare.  De la lansarea primului scaner  color format mare in Martie 1994, piata scanerelor color format mare s-a dezvoltat continuu, Colortrac devenind un brand recunoscut in industrie. Castigatoare a Queens Award pentru Performante la Export in 1999, Colortrac dispune de facilitati de productie si dezvoltare in Cambridge (Marea Britanie), Beijing & Suzhou (China) precum si Golden (SUA).

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media, firma specializata in echipamente format mare pentru scanare, printare, copiere, laminare, in calitate de distribuitor autorizat al producatorului. Firma ofera clientilor produse si servicii complete pentru printare, plotare, laminare, copiere, scanare, software. Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP, Scan2CAD, Copam, Epson, Rabbit, ICO, Xerox etc.

Bucuresti, 11.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *