metalshow

Colortrac anunta lansarea SmartLF Gx 42 (A0)

Producatorul britanic Colortrac a anuntat lansarea noilor modele de scannere format mare, SmartLF Gx 42 bazate pe tehnologia CCD ca produse destinate scanarii si copierii la inalta rezolutie a documentelor format mare (A0, B0)

Colortrac, cel mai mare producator de scannere CIS de format mare, a anuntat lansarea noilor modele de scannere SmartLF Gx 42, distribuite in Romania prin Z Spot Media SRL  Aceasta gama de scannere furnizeaza o excelenta rezolutie optica de 1200dpi obtinuta prin tehnologia CCD si este destinata obtinerii de scanari si copieri rapide, de calitate superioara, a documentelor format mare (A0, B0) cum ar fi: fotografii, imagini capturate de sateliti, lucrari de arta, desene, planse si schite tehnice, postere precum si alte lucrari care contin detalii fine si care necesita o gama foarte larga de culori intr-o paleta dinamica.

Aceste scannere de format 42" (105 cm) vor captura cu precizie cele mai fine detalii ale hartilor, desenelor ingineresti, planurilor si randarilor arhitecturale ale multor altor documente tehnice, in format monocrom sau color, la rezolutii cuprinse intre 100 si 9600 dpi. Documentele scanate pot varia intre 15 cm (6") si 120 cm (48") latime in timp ca lungimea acestora poate fi nelimitata.  Exista disponibile si versiunile GxT de scannere format mare care pot scana documente de pana la 20 mm grosime. Scannerele SmartLF Gx 42 sunt ideale pentru utilizatorii profesionisti, centre de copiere, birouri de design, firme de proiectare, topografie, GIS, AEC
 
Scannerul A0 SmartLF Gx 42 este disponibil in trei variante: monocrom, color si color expres, toate prezente in oferta Z Spot Media SRL, distribuitorul oficial al Colortrac in Romania. Avantajul oferit de producator – unic pe piata de specialitate – este posibilitatea realizarii upgrade-ul la un model superior al scannerului, acesta facandu-se rapid, la sediul clientului, printr-un simplu email. In acest fel clientii pot achizitiona scannerul potrivit pentru cerintele lor curente avand totodata posibilitatea imbunatatirii acestuia la orice moment dorit.
 
"SmartLF Gx 42 este primul scanner Colortrac care include o camera digitala miniaturizata (DCU) ce utilizeaza tehnologia CCD pentru obtinerea unei rezolutii optice record de 1200 dpi. In urmatoarele luni vor fi lansate si scannere de 25” (pentru formate A1) si 54" (pentru formate mai mari de A0), in vederea innoirii complete a liniei de scannere CCD. Intrarea in productie a scannerelor SmartLF Gx pozitioneaza Colortrac drept singurul producator de scannere de format mare care ofera atat tehnologia CIS cat si CCD pentru scanare. Astfel clientii nostri pot alege cel mai potrivit scanner pentru aplicatiile lor, beneficiind de filosofia SmartLF: “Calitate mare, performante superioare si valorificarea excelenta a investitiei." a declarat
Graham Tinn, Director General al Colortrac Ltd.

Colortrac Ltd (Marea Britanie), producator al scannerelor format mare SmartLF este o companie dedicata dezvoltarii solutiilor profesionale pentru captura si procesarea imaginilor format mare. Castigatoare a Queens Award pentru Performante la Export in 1999, Colortrac dispune de facilitati de productie si dezvoltare in Cambridge (Marea Britanie), Beijing & Suzhou (China) precum si Golden (SUA). Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media, firma specializata in echipamente format mare pentru scanare, printare, copiere, laminare, in calitate de distribuitor autorizat al producatorului.

St. Ives, Cambridge, UK, 20.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *