Coloreaza-ti vara cu cele mai interesante accesorii si bijuterii

Sezonul cald aduce cu el o multime de lucruri pozitive, de la zile lungi si in insorite, pana la posibilitati multiple pe care le putem desfasura in timpul liber in mediul exterior. Aceste schimbari insa pot fi observate si in stilul nostru vestimentar, care este alcatuit in mare parte din produse vestimentare subtiri si scurte, astfel incat sa ne putem bucura de cat mai mult confort, indiferent de circumstante.

Se stie deja foarte bine faptul ca negrul atrage caldura, motiv pentru care, in perioadele caniculare ale verii tindem sa purtam culori cat mai deschise. Vara insa reprezinta momentul perfect in care sa dam frau liber imaginatiei si sa purtam cu incredere toate acele culori care ne fac sa ne simtim liberi. Nu trebuie insa sa uitam de bijuterii si accesorii, pe care de asemenea le putem purta cu toata increderea, in aproape orice circumstanta, pentru ca ne dorim sa aratam cat mia bine si sa atragem privirile adesea curioase ale celor din jur.

accesorii vara

sursa foto

Pentru a putea vorbi despre o tinuta completa in adevaratul sens al cuvantului, avem nevoie in mod cert de accesorii si bijuterii, fapt pentru care este recomandat sa profiti din plin de posibilitatile pe care le avem in toata aceasta perioada in materie de bijuterii si accesorii. Alegerea bijuteriilor si accesoriilor potrivite nu a fost niciodata un lucru foarte usor, motiv pentru care adesea ne vedem nevoite sa apelam la diferite ghiduri si articole care sa ne indrume. Iata asadar cateva idei de accesorii si bijuterii pe care sa le porti cu incredere in aceasta vara.

Bijuteriile simple, cu sau fara pietricele

Bijuteriile sunt de cele mai multe ori privite ca niste mici detalii, menite sa ne sublinieze personalitatea si sa o ofere un contur diferit tinutelor noastre. Pe langa aceste lucruri insa, bijuteriile sunt cele care ne ofera posibilitatea de a ne exprima liber si de a avea parte de tinute cu totul si cu totul unice.

Dat fiind faptul ca vorbim totusi despre vara, este important de retinut faptul ca putem opta cu toata increderea pentru bijuterii viu colorate, fie ele simple sau complexe, cu sau fara pietricele.

Palariile

Sezonul estival reprezinta in fond momentul perfect pentru a adauga la tinutele noastre si accesorii ceva mai extravagante, asa ca palariile de dama reprezinta fara doar si poate un mod foarte interesant prin care putem oferi tinutelor noastre de vara o imegine complet diferita. Nu trebuie insa sa uitam de faptul ca dincolo de design-ul lor spectaculos si de culoare, palariile reprezinta accesorii care ne pot oferi si protectie in timpul zilelor toride de vara.

Nu-ti fie teama sa alegi palarii cat mai viu colorate daca acestea iti reprezinta cel mai bine starea de spirit, pentru ca vara este momentul perfect sa te exprimi liber.

Gentile

Indiferent de sezonul curent, un lucru este absolut cert si anume faptul ca gentile raman pe intreg parcursul anului drept unele dintre cele mai indragite accesorii de catre femei. Viu colorate sau sobre, din materiale naturale sau sintetice, indispensabilele gentile de dama raman totusi unele dintre cele mai “bune prietene” ale noastre in orice imprejurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *