free download 78 travel guides written by experts

Coloreaza o cladire cu Evenimentul zilei si Dulux

Evenimentul zilei si AkzoNobel au demarat o campanie in cadrul programului “Coloram Romania”, prin care cititorii pot participa la sprijinirea refacerii unei cladiri din localitatea in care locuiesc.

Proiectul “Coloram Romania” aduce in prim-plan faptul ca Romania nu este reprezentata doar de coruptie, crime, violuri, catastrofe, mizerie, ci are si reprezentanti remarcabili, locuri care iti raman in suflet, experiente pozitive.

Interesul manifestat de cititori prin trimiterea de fotografii si povesti despre romani si Romania a facut ca partenerul nostru, AkzoNobel, prin brandul Dulux, sa isi doreasca sa se implice in viata comunitatii, colorand fatadele cladirilor-simbol.

“Colaborarea cu AkzoNobel a venit natural, deoarece si ei, si noi, am realizat potentialul programului “Coloram Romania”. Speram ca acesta sa fie primul pas pe care comunitatea il face in privinta renovarii fatadelor cladirilor. Evenimentul Zilei tine cont de parerea cititorilor, asadar credem ca este esential sa ne implicam in comunitatile care ne citesc”, a declarat Vivianda Mihaila, Director de Marketing, Editura Evenimentul zilei si Capital.

Campania se desfasoara online, in contul de Facebook al evz.ro – Facebook.com/evz.ro, unde cititorii pot propune pentru renovarea fatadei cladiri din comunitatile in care locuiesc, incepand cu data de 9 aprilie. Partenerul campaniei, compania AkzoNobel, va oferi vopsea pentru renovarea celor mai votate cladiri inscrise in campanie.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *