metalshow

Noble Manhattan lansează în premieră în România cursurile de Color Coaching Confidence Through Image

Prestigioasa companie de coaching Noble Manhattan, propune, alături de designerul și LifeStyle Coach Irina Toma, o inițiativă nouă și unică pe piața din România.

Proiectul Color Coaching cuprinde o serie de cursuri special concepute pentru ca fiecare dintre participanți să își regăsească autenticitatea și încrederea în sine prin Culoare, Stil și Dezvoltare personală.

Confidence Through Image, primul curs al seriei, corespunde nivelului 1 de certificare și este un atelier intensiv ce se va desfășura de-a lungul a trei zile. Temele ce vor fi dezbătute, precum și workshop-urile vor fi susținute de traineri calificați, cu experiență în domeniu.

“Cred cu tărie că personalitatea noastră, valorile în care credem și care ne influențează viața, sunt factori decisiv atunci când vine vorba despre imaginea noastră exterioară. De aceea am creeat Color Coaching, un proiect care este mai mult decât un curs despre culori sau consultanta vestimentara. Plecând de la aceste lucruri esențiale, cunoștințele și abilități solide dobândite prin curs vor fi îmbinate cu partea practică, pentru ca toți cursanții noștri să câștige încrederea în sine, curajul de a fi ele și abilitatea de a lasă întotdeauna cea mai bună impresie.  Cursul de certificare Colour Coaching – Confidence Through Image, reprezinta punctul de plecare atat pentru cei ce își doresc să își consolideze aceste abilități, cat si pentru cei ce doresc sa transforme aceste abilitati intr-o profesie care sa le suplimenteze veniturile” Irina Toma, designer vestimentar , Lifestyle coach si trainer al cursului.

De-a lungul celor trei zile, cursanții vor afla ce se afla în spatele conceptelor de Stil de viata, Mesaj autentic, Branding Personal, Stil personal, Puterea Încrederii și Stimei de Sine. Aceștia vor experimenta o transformare reala si vor descoperi mecanismele psihologiei culorilor, modul în care culorile îți pot influența stările de spirit, gândurile și emoțiile, dar și felul în care acestea influențează percepția altora asupra ta.  Cursanții vor învăța să își descopere și analizeze tonurile pielii, ochilor și părului, precum și tipologia siluetei.Workshop-uri de make-up și hairstyling vor competa tematica acestui curs, pentru ca la final cursanții să aibă o viziune de ansamblu completă și coerentă asupra felului în care folosirea culorilor adecvate le poate schimba și îmbunătăți stilul de viață.

Participantii isi vor descoperi stilul personal in concordanta cu valorile si personalitatea lor si vor invata cum pot sa transmita un mesaj autentic care presupune congruenta intre interior si exterior, intre imagine si atitudine.

Noble Manhattan Coaching se află în topul companiilor de coaching din Europa și internațional, fiind înființată în anul 1993. Oferă o gamă largă de programe de coaching individuale și adresate companiilor, majoritatea fiind acreditate de Institutul de Leadership și Managemanet – ILM (de nivelul 7 – echivalent colegiilor) și de care Institutul Internațional de Coaching si Mentoring – IIC&M.

Fondatorul Noble Manhattan, Gerard O’Donovan este o autoritate în domeniul coachingului la nivel internațional fiind, de asemenea, președintele Institutului Internațional de Coaching si Mentoring – IIC&M. Este coach si speaker de top, autor și trainer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *