free download 78 travel guides written by experts

Colonhidroterapia patrunde pe piata saloanelor de infrumusetare din Romania

In premiera pe piata saloanelor de infrumusetare din Romania, Salon Maraviglia ofera servicii de colonhidroterapie, cea mai performanta tehnologie de curatare a colonului prin spalare cu aparatura profesionala.

Salon Maraviglia din Bucuresti aduce mai aproape de utilizatori tehnica moderna de curatare a colonului recunoscuta si folosita de medici specialisti din SUA si din intreaga Europa.

Proasta alimentatie, depozitarea prelungita a deseurilor in colon sau sedentarismul pot duce la infiltratii toxice prin peretele colonului si apoi in fluxul sanguin producand „autointoxicarea organismului”, consecintele constand in pierderea vitalitatii, depresie, lipsa de concentrare, comportament agresiv, anxietate sau modificari fizice cum ar fi obezitatea, celulita, acneea.

Colonhidroterapia este folosita pentru a ajuta la restabilirea unui stil de viata sanatos si a unui organism curat. Irigarea colonului are efecte benefice si in lupta cu kilogramele in plus si celulita. Tratamentele pentru slabit, dietele, impachetarile, abonamentele la aparate performante de intretinere corporala dau rezultate mult mai reduse daca sunt efectuate fara a se realiza o curatare profunda a colonului in prealabil. De aceea, o sesiune de minim 3 sedinte de colonhidroterapie este absolut necesara inaintea oricarui tratament anticelulitic sau oricarei cure de slabit pentru a avea efectele scontate.

Mai mult, cancerul de colon este considerat „ucigasul” numarul unu care se dezvolta in colon si care, anual, produce peste 100.000 de victime. Specialistii considera ca expunerea indelungata a organismului la toxinele acumulate in colon constituie un factor important in aparitia cancerului de colon.

 „Curatarea corespunzatoare a colonului reprezinta primul pas pe drumul spre recuperare, conform medicilor de specialitate. Colonul este organul cu cea mai mare responsabilitate pentru eliminarea reziduurilor din organism, de aceea un colon sanatos este esential pentru functionarea normala a organismului si pentru mentinerea sanatatii”, a declarat Valentin Tanasa, Director Salon Maraviglia.

„Datorita stilului de viata nesanatos, colonul isi pierde capacitatea de a elimina in mod adecvat toate reziduurile stocate si devine un organ saturat de toxine daunatoare. Astfel, daca nu stim cum sa il ajutam, ne expunem la riscuri grave de sanatate. Infectiile, reumatismul, poliartrita, migrenele, alergiile sunt doar cateva din afectiunile ce pot fi asociate cu disfunctiile intestinale”, a adaugat Valentin Tanasa.

Detoxifierea organismului prin colonhidroterapie este obligatorie pentru persoanele aflate in curs de angajare in tarile in care aceasta metoda exista deja. Sedintele de curatare a colonului sunt efectuate inainte de analizele medicale necesare angajarii. Se micsoreaza in acest fel  numarul de cazuri de imbolnavire si se evita totodata consumul excesiv de medicamente compensate.

Pentru mai multe detalii despre colonhidroterapie, puteti accesa si pagina noastra de internet://www.maraviglia.ro/colonhidroterapie.htm.

Bucuresti, 13.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *