free download 78 travel guides written by experts

Colind

TVR Cluj şi TVR 3 regretă incidentul prin care un colind cu expresii care aveau accente antisemite a fost difuzat pe post, în ziua de 6 decembrie a.c. Colindul, difuzat în direct şi interpretat de ansamblul "Dor transilvan", a fost selectat pentru emisiune de către Centrul Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale – Cluj.

TVR Cluj şi TVR 3 se distanţează categoric de astfel de manifestări şi dezaprobă felul în care Centrul Judeţean pentru Promovarea Tradiţiilor Cluj a înţeles să "conserve" şi să "promoveze" valorile româneşti, prin versuri care nu fac cinste nimănui. Poziţia noastră este cu atât mai clară cu cât TVR 3 este canalul pe care sunt difuzate constant cele mai numeroase emisiuni dedicate minorităţilor din România (450 de minute, săptămânal).

În aceste condiţii, televiziunea publică îşi manifestă regretul profund faţă de acest incident singular, rămânând pe aceeaşi linie editorială care a consacrat-o ca fiind instituţia de presă cea mai echilibrată şi deschisă tututor minorităţilor etnice ale României.

Bucuresti, 11.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *