Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

COLIN MCRAE: DIRT

Cu scrâşnet de roţi şi mult praf, Codemasters trece la "off-road"
 
Lansare simultană pe PC, PlayStation 3 si Xbox 360 in 2007
 
www.codemasters.com/dirt
                       
Codemasters a anuntat astazi Colin McRae: DIRT™, continuarea next-gen a seriei Colin McRae Rally, care a inregistrat pana in prezent vanzari de peste 8 milioane de unitati in intreaga lume. De asemenea, Codemasters a confirmat faptul ca jocul va fi lansat in 2007, simultan pe PC, Sony PlayStation 3 si Microsoft Xbox 360. O editie speciala a jocului va fi lansata si pe telefoanele mobile de catre Codemasters Mobile.
 
Colin McRae: DIRT™ isi propune sa fie cea mai diversificata si uimitoare experienta de curse off-road, iar "alergarea" pe trasee dificile va depasi tot ce a fost creat pana acum in domeniu. Jucatorii vor avea posibilitatea sa concureze cu masini de 850 de cai putere, sa faca derapaje controlate in conditii dificile de traseu si sa ia parte la curse Hill Climb pe margini periculoase. Toti cei 20 de kilometri ai faimosului Pikes Peak International sunt inclusi in joc, cu peste 150 de curbe periculoase de negociat prin Muntii Stancosi din Colorado.
 
In plus, in Colin McRae: DIRT™ se va putea concura in curse cu 4×4-uri super puternice si camioane in stil Dakar pe cel mai dur teren desertic, in competitii Rally Raid. Mai mult, vor exista evenimente Rally Cross, cu treceri de la off-road la piatra cubica si asfalt, unde lupta pentru un loc cat mai bun este stransa si extrem de rapida, iar coliziunile cu ceilalti concurenti sunt practic inevitabile. Colin McRae: DIRT™ va oferi si moduri de joc dedicate campionatelor de raliu european, international si global, cu masini de raliu 2WD, 4WD, clasice si RWD.
 
Controlul bolizilor si sistemul de simulare a fizicii, precum si damage model-ul implementat vor asigura o experienta extrem de reala, iar jucatorul literalmente va simti fiecare piatra de pe traseu, va ridica nori de praf pe traseu si va putea "demola" o multime de elemente de decor.
 
Colin McRae Rally: DIRT™ va fi lansat in 2007 simultan pe PC, PlayStation 3 si Xbox 360.

Bucuresti, 20.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *