Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Colgate-Palmolive sustine implicarea studentilor

şi tinerilor medici în activităţi ştiinţifice

Compania Colgate-Palmolive România a susţinut ca sponsor principal organizarea Congresului Internaţional dedicat studenţilor la facultăţile de medicină dentară şi tinerilor medici, StuDent 2006, organizat la Bucureşti, în perioada 25-28 mai, continuând astfel tradiţia de a se implica activ în sprijinirea învăţământului academic şi a activităţilor ştiinţifice din domeniul igienei orale.

Lucrările congresului s-au desfăşurat în amfiteatrul Institutului de Sănătate Publică, beneficiind de participarea a peste 200 studenţi şi tineri medici dentişti, din toate centrele universitare din ţară, precum şi a invitaţilor de peste hotare din Croaţia, Slovenia şi Turcia. Festivitatea de premiere a celor mai bune comunicări ştiinţifice din cadrul congresului s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului, cu această ocazie Colgate-Palmolive oferind un premiu special celei mai valoroase contribuţii în domeniul cercetării în medicina dentară preventivă.

În cadrul congresului, compania Colgate-Palmolive a organizat şi un seminar interactiv cu caracter ştiinţific, “Învaţă cu Colgate”, pe tema “Managementul pacientului diabetic în cabinetul de medicină dentară din perspectiva preventivă”. Manifestarea s-a finalizat cu un concurs fulger cu întrebări pe temele discutate. În cadrul seminarului, trei studenţi au fost premiaţi de Colgate-Palmolive cu produse de îngrijire orală pentru consumul aferent unei perioade de un an de zile. “Am încercat, prin tema abordată, să oferim participanţilor o sinteză a informaţiilor de actualitate, privitoare la abordarea pacientului diabetic în cabinetul de medicină dentară, precum şi rezultatele unor cercetări recente, desfăşurate la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii din New York cu susţinerea unei burse de cercetare din partea Companiei Colgate – Palmolive”, a declarat un reprezentant al Colgate-Pamolive România.

Colgate-Palmolive a făcut deja o tradiţie din sprijinirea studenţilor la facultăţile de medicină dentară din întreaga ţară. În acest an, Colgate-Pamolive s-a mai implicat în activităţile specifice altor două congrese de profil – Dentis 2006 la Cluj Napoca şi Medis 2006 la Timişoara, ambele dedicate studenţilor şi tinerilor medici dentişti. De asemenea, anual, în parteneriat cu Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, compania oferă “Bursele Colgate”, recompensând astfel rezultatele excelente la învăţătură ale studenţilor, implicarea lor în activităţile de promovare a sănătăţii orale, dar şi eforturile pe care aceştia le depun în dezvoltarea personală pentru o activitate profesională de cea mai înaltă calitate. Prin susţinerea mediului academic de specialitate, prin recompensarea studenţilor cu merite deosebite, Colgate-Palmolive doreşte să contribuie activ la dezvoltarea profesională a viitorilor specialişti de înaltă clasă, în medicina dentară.

Pe lângă activităţile care vin în sprijinul specialiştilor din domeniul igienei orale, Colgate Palmolive România desfăşoară anual şi programe educaţionale adresate publicului larg: Programul Şcolar Colgate, Luna Colgate sau Programul din maternităţi.

Bucuresti, 30.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *