free download 78 travel guides written by experts

Colectie exclusiva MINI Gentleman inspirata de MINI Clubman

MiniSă conduci un MINI este sinonim cu a face o declaraţie. Să porţi MINI înseamnă acum acelaşi lucru. De acum, clienţii pot cumpăra nu doar noul MINI Clubman, ci şi colecţia MINI Gentleman. Accesoriile de înaltă calitate, care au fost create în colaborare cu şase tinere talente din Italia provenite din domenii diferite, sunt disponibile ca ediţie limitată exclusiv la BMW Welt din München. Fiecare produs al colecţiei exclusive de şase piese combină măiestria italiană cu detaliile creative şi inovatoare.

Întâlnire între tradiţie şi ultima oră
Sunt tineri, iubesc neconvenţionalul şi sunt maeştri ai artei lor: într-un parteneriat simbiotic, personalităţile creative din spatele brandurilor SuperDuper, TYG Spectacles, Alberto Premi şi Pijama, alături de parfumierul Paola Bottai

şi de echipa Proraso cu graficianul Pietro Nicolaucich, îşi urnesc forţele cu MINI pentru a concepe şi a crea "MINI Gentleman’s Collection inspired by MINI Clubman".  Au rezultat şase accesorii clasice ale modei de înaltă calitate: o pălărie, o pereche de ochelari de soare, o pereche de pantofi, o geantă, un parfum şi un set pentru bărbierit.

MINI Gentleman

SuperDuper: pălăria unui gentleman
Brandul SuperDuper este recunoscut pentru combinarea pălăriilor de damă tradiţionale cu designul modern şi detaliile atractive. Pălăria bărbătească este realizată manual, cu fetru de calitate deosebiă. Cercul interior este inspirat de pielea tapiţeriei ce este utilizată la MINI Clubman, în timp ce cusătura dublă colorată este un alt indiciu al unui element MINI caracteristic.

MINI Gentleman

TYG Spectacles: umbrele unui gentleman
Acronimul TYG provine de la "Three young Gentleman" (Trei domni tineri) – pe baza acestui principiu, perechea de ochelari de soare din colecţie a fost concepută pentru adevăraţii domni. Materialele de calitate premium, precum metal lustruit, piele veritabilă şi lentile de la Carl Zeiss, sunt prelucrate într-o piesă cu adevărat unică, cu o notă de eleganţă sportivă. Forma lor eliptică şi designul minimalist reflectă particularităţile de design ale noului MINI Clubman.

Alberto Premi: pantofii unui gentleman
Pantofii din colecţia MINI Gentleman sunt realizaţi din cea mai fină piele, tăiată manual, combinată cu o talpă foarte uşoară din microporos. Tânărul designer Alberto Premi este recunoscut pentru combinarea fabricării tradiţionale a pantofilor cu elemente stilistice urbane. El adoptă materiale inovatoare, combinaţii neconvenţionale de culori şi detalii speciale – la fel ca şi MINI.

MINI Gentleman

Pijama: geanta unui gentleman
În spatele brandului Pijama se află designerul de modă Monica Battistella şi arhitectul Sergio Gobbi. Cei doi au folosit un material emblematic, neopren, în producţia genţii din colecţia MINI Gentleman. Poate fi utilizată ca sac de spate, servietă sau geantă de umăr. Sistemul său inteligent de buzunar interior, asemenea noului MINI Clubman, oferă spaţiu maxim de stocare. Sacul se remarcă prin flexibilitatea elegantă.

MINI Gentleman

Paola Bottai: parfumul unui gentleman
"Sofisticat, cosmopolitan şi puţin misterios" este descrierea pe care parfumierul italian Paola Bottai o face parfumului din colecţia MINI Gentleman. Parfumierul a deprins tainele la Institute of Perfumery din Grasse şi a creat – prin specializarea sa în parfumuri bărbăteşti – o diversitate de produse, de la parfumuri clasice la balsamuri pentru bărbierit.

MINI Gentleman

Proraso: setul de bărbierit al unui gentleman
Îngrijirea bărbii este deosebit de elegantă cu setul de bărbierit din colecţia MINI Gentleman, care este compus dintr-un pămătuf clasic, cremă prebărbierit, cremă de bărbierit şi balsam după bărbierit – totul cu un aspect vintage de frizerie. Setul a fost creat de brandul Proraso, care a supervizat formula calităţii – bazată pe eucalipt – timp de 70 de ani, asemenea unei comori. Ambalajul setului a fost conceput de graficianul italian Pietro Nicolaucich, care a mai realizat ilustraţii pentru Moschino, Sisley, Etnies şi Nike.

MINI Gentleman

Preţuri cu amănuntul recomandate pentru produsele menţionate:
Ochelarii de soare TYG Spectacles x MINI: 268 euro
Pantofii de piele Alberto Premi x MINI: 347 euro
Pălăria de fetru Super Duper x MINI: 295 euro
Setul de bărbierit Proraso x MINI, ilustrat de Pietro Nicoaucich: 100 euro
Geanta Pijama x MINI: 175 euro
Parfumul Paola Bottai x MINI: 110 euro

Bucuresti, 24.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *