metalshow

Colecția Primăvară/Vară 2018 pentru bărbați

Today I Love You / Astăzi te iubesc

Opusurile se atrag şi se îmbină armonios în noua colecţie Ermanno Scervino. Este vorba mereu despre același bărbat, dar cu look-uri diferite pentru noul sezon primăvară/vară 2018. Îi place să îmbine perioadele și culturile, iar acest lucru se observă în jachete și articole personalizate, haine sport şi accesorii, reinterpretând piesele de inspirație britanică într-o manieră cosmopolită, dar într-un mod cât mai personal.

Ermanno Scervino MenCollection SS18 5

Jachetele de inspiraţie militară cu detalii contrastante sunt purtate cu blugi până la glezne şi cămăși în pătrăţele, dar și în completarea costumului de vară alb. Tonurile puternice de roșu, galben și fucsia se găsesc pe tricourile în dungi, purtate sub pulovere de cașmir sau bumbac cu trăsătura distinctivă a colecției – palmierul – în aceleași nuanțe. Articolele cheie ale colecției sunt pantalonii scurți tip Bermuda care oferă o alură sport rigurosului Prince of Wales, modernizat prin petele de culoare și cămășile în pătrăţele.

Cămășile tip caftan din pânză și poplin încrețit cu aplicaţii de inspiraţie pop sunt reinterpretate în noi forme și lungimi și asociate cu pantaloni tip joggers cu bandă laterală.

„Astăzi te iubesc” și „Doar pentru astăzi” sunt afirmaţiile regăsite şi în accesorii, de la curelele din material tehnic până la pantofii sport. Încălțămintea în stil clasic capătă o nouă formă mai rotunjită, fără șireturi.

Colecţiile Ermanno Scervino vor fi disponibile în magazinul din incinta J.W. Marriott Hotel din București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *