Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Colecţia Primăvară-Vară 2018 Ermanno Scervino

Pentru Colecția Primăvară-Vară 2018, Ermanno Scervino iubeşte să asocieze elemente aparent discordante în ținutele propuse.

Decorate cu dantelă și printuri florale suprapuse, rochiile din crêpe Georgette sunt alăturate cămășilor din piele, de inspirație rock, și mănușilor din tul, lungi până la cot.

Colecția este un tribut adus rochiei slip dress – must-have-ul sezonului – care alături de piesele de inspirație masculină, contribuie la un mix continuu de stiluri. Din satin clasic, satin duchess cu detalii din dantelă și culori contrastante, sau cu broderii și straturi de dantelă, rochiile sunt purtate pe sub trenciuri colorate, jachete bomber, blănuri sau jachete supradimensionate. Cristalele și detaliile din dantelă le fac ideale pentru seară.

Colectia Primavara-Vara 2018 Ermanno Scervino

Black tie devine un dress code feminin, datorită costumelor în nuanțe pastel. Top-urile cu dungi contrastante și siluetele vintage ale fustelor conferă un aer de senzualitate purtătoarei.

Printre accesorii se numără pantofii din piele cu șireturi din panglică care creează o siluetă subțire, în timp ce sandalele plate accentuează stilul relaxat, urban al costumelor elegante.

Tiparele dispar şi sunt create noi forme. Pentru că, în cele din urmă, tot ce contează este frumusețea armoniei.

Colecţia Primăvară-Vară Ermanno Scervino va fi diponibilă în magazinul din incinta J.W. Marriott Hotel din București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *