free download 78 travel guides written by experts

Colectia Primavara – Vara 2014 pentru barbati: stil si confort

Intâmpină primavara cu stil. Noua colecție de pantofi poate fi purtată de barbați în orice moment și sunt pretabil oricărei situații. Modelele propuse de IL PASSO se asortează perfect fie la un costum purtat la o întânire de afaceri, fie la o pereche de jeans pentru o zi alături de prieteni.

Noua linie IL PASSO include o varietate de modele de calitate, elegante, comfortabile și moderne, ușor de combinat cu ținute clasice sau casual-sport.

Design contemporan, atenție deosebită pentru detaliu și execuție. Pentru barbații care doresc să adopte un look sofisticat sau unul sporty fashion, noua colecția IL PASSO este perfectă.

Daca îți place încălțămintea sport, colecția primavară- vară include modele atractive având combinații interesante de culori și materiale. Regăsim combinații de piele întoarsă cu textile, dar și detalii metalice precum cataramele.

Daca vrei sa fii elegant și sofisticat, găsești modelul potrivit în magazinele IL PASSO. De la pantofi basic de fiecare zi, clasici sau casual și până la cei fashion contemporani, IL PASSO oferă o gamă largă de încălțăminte de piele, pentru toate vârstele, axata pe stil și calitate.

1. Temele propuse – Pure White, Dramatic Black, Grey Shades, Natural Feeling, Passion Red, Cobalt Blue, Pale Petrol Blue, Forest Green, Clockwork Orange, Bordeaux Wine, Croco, Flower Power, Salt and Pepper, Handmade Effect, Metal Applications.
2. Linia de produse oferă o gamă largă de modele, ușor de combinat cu ținute în tendințe – pantofi tip derby, pantofi cu împletituri, pantofi tip brogue, pantofi cu închideri – catarame simple și tip „monk strap eleganți”, mocasini, ghete scurte, sneakers, pantofi tip boat, driving shoes, espadrile, sandale și papuci.
3. Tonurile în culori urbane și potrivite pentru orice ținută sunt disponibile în noua colecție – negru, bleumarin, gri închis sau deschis, albastru denim și electric, brun maron, bej, verde închis, bordeaux.

IL PASSO este un brand românesc înfiinţat în 1999, axat pe comerţul de pantofi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Cu peste 80 000 de perechi de pantofi vândute anual şi distribuitor oficial al altor 50 de branduri internaţionale, IL PASSO mizează pe calitatea produselor şi a materialelor şi pe confortul oferit. Se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor, pasionaţi de modă, cu un stil de viaţă modern. Produsele IL PASSO pot fi achiziţionate din cele 15 magazine din ţară în Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov, Timişoara şi Constanţa şi online, pe www.ilpasso.ro/shoponline.

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *