free download 78 travel guides written by experts

Colectia feminina primavara / vara 2014

Ermanno Scervino: strălucire pretutindeni

Jocuri de lumini și pietre pentru un glamour nou, contemporan

Ermanno Scervino: “am creat o nouă formă de vestimentație de zi, la intersecția dintre casual și couture. iubesc contrastele dintre materiale și culori: textile sport precum pânza combinate cu tăieturi couture, legate cu satin, muselină și dantelă, strălucind cu inserții de cristale swarovski.”

Prezentarea colecției feminine Primăvară-Vară 2014 se desfășoară pe un podium de tek, inspirat de unul dintre cele mai glam iahturi ale anilor ’60, Christina. Starul show-ului – pânza kaki – devine couture, legată cu satin mătăsos, stretch, în tonuri contrastante. Lâna și denimul capătă două fețe, legate în mătase și satin duchesse. Organza transparentă este brodată, creând un efect de buline, pentru jachete și pantaloni scurți. Kilturi stilate în cute origami, transparențe geometrice chiar și în velur – toate în kaki. Colecția este îmbogățită cu cristale Swarovski care ornează reverele, umerii și gulerele pieselor vestimentare.

Pentru seară, rochii lungi inspirate de caftan în bumbac și mătase, cu siluete diafane, uneori prinse în talie în curele de metal. Rochii mini sculptate în cute și straturi de organza, cu nuanțe de verde, sau în pliuri neregulate de șifon, illuminate de sclipiri de cristal. Rochii trei sferturi cu broderii multicolore, înflorate. Noi salopete mini ce sunt învelite de câte un cardigan maxi din cașmir și fibre textile.

Inserții de blană de nurcă pentru hanoracele (parka) din pânză galbenă și jachetele scurte (bedjackets).

Accesoriile: geanta Florentine de paie, lucrată manual și noi pantofi decupați, în piele, satin și pânză aurită. O brumă de cristale Swarovski, uneori fume, aplicate pe sandalele-gladiator din piele.

Culorile: Kaki și alb strălucitor, toate nuanțele de verde, galben, negru, albastru de cer și alte tonuri naturale.

Bucuresti, 27.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *