free download 78 travel guides written by experts

Office Shoes își prezintă colecția de pantofi pentru vară printr-o ședință foto specială

Office Shoes își prezintă colecția de încălțăminte dedicată sezonului estival într-un mod inedit.

Dacă până acum, oamenii vedeau produsele în imagini clasice, pe site sau pe pagina de Facebook, de data aceasta Office Shoes a colaborat cu o tânără creatoare de modă din România și o fotografă care s-a remarcat printr-un stil similar celui abordat de marile reviste de fashion din lume. Fie că vorbim despre ținute lejere, sport sau elegante, toate gusturile pot fi satisfăcute prin cea mai recentă colecție Office Shoes. Este, totodată, o ocazie foarte bună pentru doamne și domnișoare să se inspire pentru garderoba lor și să aibă o imagine de ansamblu asupra stilului potrivit acestei veri.


Vestimentația de autor este semnată de Alexandra Ivan, care s-a remarcat prin stilul său minimalist și influențele masculine transpuse în ținute gândite pentru un stil de viață urban, alert, dar în care eleganța nu trebuie să fie uitată. Fotografiile au fost realizate de Raluca Antuca pe străzile din zona de centru-nord a Bucureștiului. A fost preferat acest loc pentru influențele arhitecturale de diferite stiluri, unele dintre ele aducând aminte de perioada interbelică prin care a trecut Capitala, pe când altele sunt un rezumat perfect al vremurilor actuale. Pentru a surprinde ambele lumi, o parte a ședinței foto a presupus asortarea pantofilor din portofoliul Office Shoes cu ținute casual, urbane, preferate de majoritatea tinerelor din București și din orașele europene.

Colecția de vară Office Shoes pune accentul pe nuanțele pastelate, care pot completa cu ușurință orice ținută, iar pentru doamnele și domnișoarele care-și doresc să iasă în evidență sunt disponibile modele în culori tari, precum roșu sau portocaliu neon. Astfel, atunci când e de dorit o combinație cât mai casual, tenișii New Balance sunt o alegere excelentă, iar dacă ținuta impune un aspect mai feminin și mai elegant, sandalele cu platformă de la Tommy Hilfiger pot fi răspunsul îndelung căutat. Oferta completă este disponibilă pe site-ul Office Shoes, iar pentru cele mai noi detalii despre produse, campanii de reduceri sau stiluri vestimentare, pagina de Facebook a magazinului este o sursă excelentă de informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *