free download 78 travel guides written by experts

Colecția de modă SE POATE realizată de 47 de elevi din Tabăra Meseriașilor pusă în vânzare la festivalul DIPLOMA

► Între 6-15 octombrie, Colecția SE POATE va fi expusă pentru publicul larg dar și disponibilă pentru a fi achiziționată în cadrul festivalului DIPLOMA, la Palatul Știrbei
► Cele 10 ținute realizate de 47 de elevi de la școlile profesionale de profil din Buzău, sub îndrumarea mentorului Ioanei Ciolacu vor fi disponibile pentru vânzare. Banii colectați vor fi donați pentru dotarea unui atelier de croitorie din una dintre școlile din Buzău, participante în Tabăra Meseriașilor ediția 2017
► Smiley, INNA, Antonia, Adrian Despot, Vama, Paul Ipate, Virgil Ianțu, Adela Popescu, Corina, Amalia Enache, Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Corina Caragea, Gianina Corondan, Mona Nicolici, Marius Moga, Sore și Andreea Ibacka și-au donat ținutele pentru ca acestea să fie transformate în Tabăra Meseriașilor

Colecția SE POATE va fi expusă între 6-15 octombrie la festivalul DIPLOMA care se desfășoară la Palatul Știrbei. Cele 10 ținute pot fi achiziționate în cadrul evenimentului, iar banii colectați vor fi donați pentru dotarea unui atelier de croitorie din una dintre școlile din Buzău, participante în Tabăra Meseriașilor, ediția 2017.

Colectia Se Poate

În săptămâna petrecută în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei, în perioada 20-26 august 2017, elevii din seria croitorilor au participat la ateliere practice alături de designerul român, Ioana Ciolacu. Împreună au transformat complet ținutele primite de la 18 celebrități, gândind un design nou pentru fiecare articol vestimentar. Au realizat schițele, au făcut tiparele, au croit, vopsit și finisat în atelierul de croitorie din Tabăra Meseriașilor. Pentru majoritatea dintre ei, a fost pentru prima dată când au interacționat cu un designer, au lucrat cu o mașină de cusut sau au vopsit țesături.

Colecția de modă SE POATE a fost prezentată pe 25 august în cadrul Coresi Shopping Resort Brașov într-un fashion show în care 10 modele au defilat cu noile ținute realizate de elevi în Tabăra Meseriașilor.

DIPLOMA, festivalul dedicat absolvenților de facultăți creative, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, aduce cei mai buni artiști ai generației 2017 față în față cu profesioniștii din Arte Plastice, Arte Aplicate și Artele Scenei. Festivalul implică în toate evenimentele din program peste 35 de nume reprezentative pentru scena artistică și creativă din România. DIPLOMA găzduiește anul acesta alături de cele mai bune proiecte semnate de cei peste 100 de tineri artiști absolvenți ai generației 2017 și 4 expoziții-capsulă create de partenerii festivalului. Tododată, în cadrul evenimentului, elevii croitori din Tabăra Meseriașilor, OMV Petrom, vor expune proiectul lor de absolvire, colecția SE POATE.

Vă așteptăm la festivalul DIPLOMA! Mai multe detalii despre eveniment și despre colecția SE POATE găsiți pe pagina de facebook Tara lui Andrei sau pe site-ul The Institute.

Până acum, în cele trei ediții ale Taberei Meseriașilor din Țara lui Andrei (2015, 2016 și 2017) au fost formați 756 de elevi (electricieni, constructori, operatori sondă, bucătari-ospătari, croitori și frizeri) și 150 de profesori din 61 de licee tehnologice și școli profesionale din județele Prahova, Gorj, Dâmbovița, Bacău, Argeș, Buzău și au fost acordate 112 burse de studiu în valoare totală de peste 140.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *