free download 78 travel guides written by experts

Colectia de Craciun accesibila sibienilor in noul hipermagazin Mobexpert

Hipermagazinul Mobexpert Sibiu: 7.740 m2, investiţie de 2 milioane de euro, al 8-lea din reţeaua din România

Mobexpert inaugurează astăzi la Sibiu cel de-al optulea hipermagazin cu mobilier pentru casă, decoraţiuni şi mobilier pentru birou din reţeaua operată în România.

Cu o suprafaţă totală de 7.740 de metri pătraţi, hipermagazinul din Sibiu a implicat o investiţie de 2 milioane de euro. Odată cu inaugurarea acestuia, Grupul Mobexpert finalizează proiectul de extindere a reţelei programată pentru 2008.
 
„Deschiderea magazinului de la Sibiu ne dă posibilitatea să le oferim sibienilor, chiar la ei acasă, cea mai nouă colecţie de mobilier şi decoraţiuni Mobexpert. Am investit în acest magazin ca să fim acolo unde clienţii îşi doresc şi au nevoie de produsele noastre. Sperăm să găsească în oferta Mobexpert ansamblurile spectaculoase care să îi inspire în mobilarea locuinţelor lor”, a declarat Dan Şucu, Preşedintele Grupului Mobexpert.

Colecţia de Crăciun 2008 – patru teme majore în cheie tradiţională: roşu, auriu, alb şi argintiu

Oferta Mobexpert propune sibienilor game complexe de mobilier şi decoraţiuni care ies din banal şi se definesc prin spectaculozitate.

În plus, cu prilejul inaugurării hipermagazinului de la Sibiu, Mobexpert lansează aici şi colecţia sa de Crăciun 2008. Decoraţiunile dedicate sărbătorilor de iarnă se înscriu în aceeaşi notă spectaculoasă şi se declină în patru teme majore, venind toate din zona tradiţională. Prima, şi cea mai puternică, este culoarea şi simbolistica roşului – culoarea tradiţională a Crăciunului şi, totodată, simbol al forţei, căldurii şi pasiunii. Urmează auriul, amintind de lumină, belşug şi trăinicie. Albul aduce cu sine simbolica liniştii, a purităţii, a curăţeniei şi a deschiderii sufleteşti. În fine, argintiul, dă nota de glamour, veselie şi, totodată, mister. 

Mobexpert Sibiu:  integrat în centrul comercial Shopping City Sibiu

Hipermagazinul Mobexpert este integrat în parcul comercial Shopping City Sibiu. Suprafaţa de expunere a familiilor de mobilier se desfăşoară pe două nivele cu două platforme decalate şi o curte interioară care permite clienţilor un maximum de vizibilitate precum şi posibilitatea de a opta pentru partea pe care doresc să o vadă. Vizitatorii au acces liber în zona de expunere, neexistând trasee predeterminate. Hipemagazinul din Sibiu este deschis 7 zile din 7 şi este deservit de o echipă operaţională de 50 de persoane.

8 milioane de euro investiţi în extinderea reţelei în 2008

Hipermagazinul Mobexpert de la Sibiu este cel de-al treilea din proiectul Mobexpert de extindere a reţelei româneşti în 2008. Compania a investit 8 milioane de euro în acest plan. Extinderea reţelei din România face parte din strategia Mobexpert de consolidare ca brand regional. Până în 2011, compania şi-a propus să opereze 25 de astfel de hipermagazine în întreaga regiune, dintre care 5 în afara graniţelor ţării.

Bucuresti, 04.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *